ÅBNER MEDIO 2018

Vores professionelle shop ligger i hjertet af København og henvender sig horeca-professionelle indkøbere, kokke, tjenere og restauratører. Butikken er indrettet som et kombineret showroom og modningskammer, hvor du kan se, lugte og smage ostene i deres perfekte miljø og i optimal modenhed.

Ostekælderen CPH tilbyder et imponerende udvalg af danske og udenlandske specialoste, som du kan boltre dig i med eller uden rådgivning fra vores konsulenter. Vi hjælper meget gerne med idéer til specifikke pairinger og sammensætning af sortiment og integration i menuerne.

Vi afholder åbne ostesmagninger hver måned og tager gerne dine kolleger og medarbejdere ind til skræddersyede uddannelsesforløb med aftalte temaer.

Ostekælderen CPH bliver ved sin åbning medio 2018 et af landets mest moderne og velassorterede modningskamre og osteuniverser. Vi tillader os stolt at kalde det for "osteriget". Du kan hive ostene direkte ned fra hylderne, eller du kan få dem leveret til din virksomhed, når det passer dig.

Kom ind og bliv inspireret

Find nærmeste butik

 

 

intranet key