Fra en enkelt lokal ostebutik fra 1897 til Danmarks første kæde af osteforretninger i 2017.

Klingenberg Ost & Delikatesser ejes og drives af Kasper Østergaard. Kasper har en baggrund som eksportsælger, men han har handlet med ost siden 2012, og i 2016 blev han valgt som formand for brancheorganisationen Ostehandlerforeningen For Danmark.

Kasper åbnede sin første osteforretning i Middelfart i 2012, og den 1. november 2016 blev aktiviteterne udvidet med overtagelsen af forpagtningen af den traditionsrige Odense-ostebutik Klingenberg fra 1897. Det blev startskuddet til en hastig udvikling af forretningen.

Præcis et år senere, den 2. november 2017, åbnede Klingenberg Ost & Delikatesser på sin nu tredje adresse i Rødovre Centrum.

Ud over med sine tre gastronomiske specialforretninger at have søsat den første egentlige kæde af ostebutikker i Danmark er Kasper også gået nye veje for at servicere restauranter og andre handlende med højkvalitetsost fra Danmark og udlandet. Det sker med åbningen i 2018 af det ambitiøse showroom og modningskammer, som har fået titlen Ostekælderen CPH.

Der er planer om åbning af flere fysiske butikker i 2018. Måske ligger en af dem lige ved siden af dig! Tilmeld dig nyhedsbrevet og få direkte besked, når det sker.

Giv et gavekort til én du holder af

Læs mere