B2B Ostekælder CPH

ÅBNER ULTIMO 2019-20

Vores professionelle shop kommer til at ligge i hjertet af København og henvender sig til horeca-professionelle indkøbere, kokke, tjenere og restauratører. Butikken vil være indrettet som et kombineret showroom og modningskammer, hvor du kan se, lugte og smage ostene i deres perfekte miljø og i optimal modenhed.

Ostekælderen CPH kommer til at tilbyde et imponerende udvalg af danske og udenlandske specialoste, som du kan boltre dig i med eller uden rådgivning fra vores konsulenter. Vi hjælper meget gerne med idéer til specifikke pairinger og sammensætning af sortiment og integration i menuerne.

Vi afholder åbne ostesmagninger hver måned og tager gerne dine kolleger og medarbejdere ind til skræddersyede uddannelsesforløb med aftalte temaer.

Ostekælderen CPH forventes åbning ultimo 2019-20 og vi leder efter egnede lokaler til dette nye spændende koncept. Vi tillader os stolt at kalde det for "osteriget". Du kan hive ostene direkte ned fra hylderne, eller du kan få dem leveret til din virksomhed, når det passer dig. Vi er stærkt inspireret af Belgien, som du kan se her: http://www.kaasaffineurs-vantricht.be/rijping-en-groothandel/

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK