Engangskøb af #cheeseweek ostepakker

vi håndplukker månedens oste, så du kan opdage et væld af nye smage og lade dig inspirere

Læs mere

Udsøgte ostepakker

1. Alle pakker indeholder

  • 4, 6 eller 8 oste á ca. 200 g stk. Samlet ca. 800, 1.200 eller 1.600 g.

  • Lidt godt oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

2. Det er nemt fordi

  • Levering er altid inkluderet i prisen

  • Levering er hver tirsdag og fredag kl. 7:00 om morgenen til nærmeste hoveddør ved placering af ordre inden tirsdag kl. 23:59 har du kassen fredag. Ved placering af ordre inden lørdag kl. 23:59 har du kassen tirsdag. Gælder kun enkelt-køb med levering tirsdag. Abonnement er kun levering fredag.

  • Ostene leveres i flot æske, der nemt kan bruges som gaveæske

3. Vælg din pakkestørrelse

Du kan købe vores udsøgte oste-kombinationer i pakkerne lille, mellem og stor, der passer til sæsonen og er med udgangspunkt i både inden- og udenlandske oste og er dem som fås på abonnement.

Køb

Nye oste hver 4. ugeUdvalgte oste for | August

Lille

4 oste

379 DKK

Perfekt til at starte med og for dig som elsker ost.

1. Fyrtårnsosten fra Thise (ekstra modnet).

I 2008 lancerede Thise Vesterhavsosten i Danmark; en ost der startede sin karriere som et lille nicheprodukt, men har udviklet sig til at blive Thises suverænt største ostevariant. Her 10 år senere lancerer de så VESTERHAVSOST EKSTRA MODNET; en Fyrtårnsost. Deres ostemester udvælger de ypperste Vesterhavsoste og sørger for at de lagres minimum et år, hvor den klassiske Vesterhavsost er lagret ca. 6 måneder. Efter et år er osten mere fast, har endnu mere smagsfylde – endnu mere Vesterhav. Ostene lagres naturligvis ved Bovbjerg Fyr, hvor det frådende Vesterhav er nærmeste nabo.

2. Antvorskov osten – En dansk Emmentaler

I 1801 kom den første schweiziske ostemager til Antvorskov Gods ved Slagelse, hvor de lærte de lokale at lave faste hårde oste af typen Emmentaler. Frem til midten af 1800 tallet var de Vestsjællandske godser førende i Danmark med disse oste. Men i midten af 1800 tallet blev man bedre til at skumme fløden fra, som så blev brugt til smørproduktion. Landmændene og andelsmejerierne tjente godt på at producere og eksportere smør til England og opgav derfor at producere den gode Antvorskov-ost. Restproduktet fra smørproduktionen var skummetmælk, som blev brugt til grisefoder og magre typer af Danbo-oste. Nogle af de små mejerier genoptog produktionen af den fantastiske Antvorskov-ost og forsøgte at ramme den oprindelige smag og stil fra begyndelsen af 1800-tallet. Det må man sige er lykkedes.

3. Rocinante Queso de Cabra

Queso de Cabra er en pasteuriseret spansk ost fremstillet af gedemælk. Alderen er ca. 1 måned og denne ost har en elfenbenfarvet karakter og en halvfast tekstur. Selvom den er lavet af gedemælk, har den ikke de smagsegenskaber, som de fleste mennesker forbinder med gedeost. I stedet smager det mere med undertoner af hasselnødder og mandler. Denne ost forbindes typisk med Manchego. Den fremstilles af Rocinante Company i Spanien, og er almindelig kendt som blot "Queso de Cabra" eller "Puro de Cabra". Rocinante-brandet er et af de mest populære virksomheder i Amerika. Der producere tre varianter af denne ost.

4. Klingenbergs udvalgte

Hver måned udvælger Klingenberg en udsøgt ost vi har fundet på et af de markeder vi besøger, og som vi synes du skal forkæles med. Glæd dig til at smage hvad vi har udvalgt denne måned.

  • 1 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

  • 1. Opskrift med én af ostene.

  • Histrorien bag hver ost.

Mellem

6 oste

479 DKK

Perfekt til oste-entusiaten.

Indeholder alt fra Lille, og:

5. Vrejlev Klosterost fra Ingstrup

Vrejlev Klosterost er lagret i min. 35 uger. Efter fremstillingen modnes osten i en kælder dybt under de tykke mure på Vrejlev Kloster. Klimaet i kælderen giver en hår, fast og tør ost – perfekt til et glas rødvin, gratinering eller revet over en salat. Meget velegnet til et hav af retter eller til tapas. og 550 lt. til en hel ost.

6. Bergkäse fra Tyskland

Bavarian Bergkase (Bawarii Bergkäse), også kendt som Allgauer Bergkase, er en hård bjergost og den eneste "BOB" (beskyttet oprindelsesbetegnelse) ost fra Tyskland. Den er også kendt som lillebror til den populære Allgauer Emmentaler. Bergkase er håndlavet kunsthåndværk fremstillet af rå, ensilagefri mælk af køer, der græsser i bjergene i det sydvestlige Tyskland. Den traditionelle osteproces foregår i kobberbeholdere hvor man producerer en fast håndlavet ost, der har en krydret og karakteristisk stærk smag. Længere modningstide af osten (mindst 4 måneder) giver en mere intens smag. En hel ost vejer i gennemsnit 60 pund, og kan identificeres af en mørkegul og brun farve. Spis den i skiver, i sandwich, salater eller revet over en god ret.

Inkl. alle oste fra Lille pakken

  • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).
  • 1. Opskrift med én af ostene.
  • Histrorien bag hver ost.

Stor

8 oste

545 DKK

Perfekt til familien som elsker ost.

Indeholder alt fra Lille + Mellem, og:

7. Tebstrup ged m. fennikel (rosa mundo)

Rosa Mundo er en frisk gedeost i krydderolie, som er fremstillet af højeste kvalitet. Mælken er pasteuriseret og uhomogeniseret. Den er ikke tilsat andet end gavnlige mælkesyrebakterier, vegetabilsk løbe og havsalt. Osten er helt hvid, med frisk duft og smag og en anelse salt og syre. Eftersmagen giver et strejf af rosmarin, timian og en smule sødme fra rosa peberet. Osten er lækker i en salat, på et stykke brød eller rørt op som dressing.

8. Fransk Comté - 10 mdr.

Comté er en fantastisk ost med pikant, sødme, nærmest nøddeagtig smag. Den lysegule, faste ostemasse er flot og indbydende. Comté er velegnet som snack til en kølig drink på terrassen, på ostebordet, i fondue eller til gratinering. Comté der er AOC stemplet har sin oprindelse i Jurabjergene med en historie der går mere end 1000 år tilbage. Comté produceres også i andre dele af Frankrig, men de kan ikke bryste sig med AOC betegnelsen. De AOC mærkede Comté fremstilles under 4 vigtige faktorer, der har afgørende betydning for kvaliteten: Koens foder, mælkens kvalitet, produktionsprocessen og ikke mindst lagringen. Comté fremstilles kun af mælk fra racen Montbéliard, en fransk rødbroget race som kun må fodres med naturligt foder.

Inkl. alle oste fra Lille og Mellem pakkerne.

  • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

  • 1. Opskrift med én af ostene.

  • Histrorien bag hver ost.

FAQ

Hvornår får jeg min næste oste-pakke?

Ved placering af ordre inden tirsdag kl.23:59, leveres pakken med DAO365 fredag inden kl. 07:00 i samme uge.
Ved engangskøb leveres også tirsdag ved placering af ordre lørdag inden kl. 23:59.

Er det i en opgang DAO365 ikke har adgang til, så skal DAO365 have tilsendt nøgle. Spørg kundesupport for hjælp til dette. Dog skal nævnes at DAO365 har adgang til de fleste opgange i Danmark.

Ved abonnement bliver din ostepakke leveret én fredag hver 4. uge. Efterfølgende ostepakker leveres altså med 4 ugers interval fra den pågældende fredag du får første levering. Dvs. du faktisk modtager 13 pakker om året. Husk at du altid kan logge ind på klingenbergost.dk og se kommende leveringer.

Engangskøb eller abonnement?

Du kan med fordel afprøve et engangskøb, inden du opretter dig som abonnent.

Er skæreoste en del af ostepakkerne?

Nej, vi har ikke skæreost eller skiveost mv. i ostepakkerne, men hovedsageligt specialoste etc.

Hvis du ønsker en speciel-ordre med skæreost el. lignende skal du kontakte kundeservice for at se om det kan lade sig gøre.

Hvordan leveres ostepakken?

Vi leverer med DAO365 der garanterer levering til nærmeste hoveddør, som adgangsforholdene tillader inden kl.7:00 fredag morgen, så pakken kan tages ind på køl eller i osteklokken, inden man tager på arbejde eller hjemmefra. Er det i en opgang DAO365 ikke har adgang til, så skal DAO365 have tilsendt nøgle.

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK