Engangskøb af #cheeseweek ostepakker

vi håndplukker månedens oste, så du kan opdage et væld af nye smage og lade dig inspirere

Læs mere

Engangskøb af abonnementspakker

1. Alle pakker indeholder

 • 4, 6 eller 8 oste á ca. 200 g stk. samlet ca. 800, 1.200 eller 1.600 gram.

 • Lidt godt oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

2. Det er nemt fordi

 • Levering er altid inkluderet i prisen.

 • Levering er hver fredag inden kl. 7:00 om morgenen til nærmeste hoveddør ved placering af ordre inden tirsdag kl. 23:59. Gælder både enkelt-køb og abonnement. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du kontakte Kundesupport.

 • Ostene leveres i flot æske, der nemt kan bruges som gaveæske.

3. Vælg din pakkestørrelse

Du kan købe vores udsøgte oste-kombinationer i pakkerne lille, mellem og stor, der passer til sæsonen og er med udgangspunkt i både inden- og udenlandske oste og er dem som fås på abonnement.

Køb

Nye oste hver 4. ugeUdvalgte oste for | December

Lille

4 oste

379 DKK

Perfekt til at starte med og for dig som elsker ost.

1. Havgus - Arla Unika

Havgus er en såkaldt single-farm-ost lavet af økologisk mælk fra nygård Tøndermarsken. Ostens smag er præget af at køerne græsser blot 2 kilometer fra Vadehavet, hvor blæst og havgus trækker salt ind over engene. Havgus dufter sødt og smager rent med toner af karamel og brunet smør. Eftersmagen er syrlig med frugtnoter af ananas og melon. Havgus er håndlavet og lagret i mindst 52 uger. Ostene bliver modnet med en særlig mælksesyrekultur, med mange år på bagen.

2. Morbier

Morbier en af Frankrigs højdespringere. Den er ikke kun kendt for sin smag, men også for sit udseendende med aske-striben i midten af osten. På dansk kaldes den også Aften/morgen-ost, hvilket henviser til dens historie. Morbier er fremstillet på råmælk, smagen er fyldig, men mild. Morbier modtog AOC mærket (AOP) den 22-12-2000

3. Anton-ost fra St. Galien

Fast-ost produceret af Råmælk fra køer som lever på de Schweisiske skråninger i bjergene. Bjergurter og de alpine blomster giver en særlig aromatisk note til denne ost - Anton-osten er en rigtig alpeost og kommer fra St. Galien i Schweiz. Den er smørrig og lind i konsistensen og smager fantastisk.

4. Klingenbergs udvalgte - Delice de bourgogne

En god brie! Brien er en, 3-dobbelt cremet hvidskimmel. Skorpen er gullig-hvid med en blød, kridtagtig skorpe, samt blød og cremet kerne. Produceret af Lincet familien fra Marne, som er ostemagere gennem 5 generationer. Delice de Bourgogne har en fin, delikat og mild mælkesmag og skal serveres tempereret - Aller bedst ved 12 grader.

 • 1 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Mellem

6 oste

479 DKK

Perfekt til oste-entusiaten.

Indeholder alt fra Lille, og:

5. Fromage pur brebis au lait

Pur Brebis, er en 100% halvfast ren fårmælks-ost, lagret 5-6 måneder i en bjergtunnel i Pyrenæerne. Skallen er helt naturlig og hvert oste-hjul rulles regelmæssigt ved metoden ´maître fromager affineur´ Som er i en blanding af vin, bouillon og urter og sker for at fremstille en ost med en naturlig, crusty og brunligt skind. Dens konsistens er fast med en rig og cremet smag. ´Maître fromager affineur´ er én metode ud af mange i det franske oste-land - Og denne er vidunderlig.

6. Cheddar farmhouse

Denne britiske halvfaste ost, er en ekstra lagret cheddar. Det første registrerede køb af cheddar-ost var i 1170. Det er en af de mest solgte oste i verden. I det 19. århundrede blev opskriften fornyet af "cheddarens far" Jospeh Harding, som indførte tekniske nyskabelser i produktionen. Denne Cheddar er simpelthen født til at komme i den hjemmelavede burger med en god øl til.

Inkl. alle oste fra Lille pakken

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).
 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Stor

8 oste

545 DKK

Perfekt til familien som elsker ost.

Indeholder alt fra Lille + Mellem, og:

7. Tomme de Montagne

En halvfast ost med naturskorpe. Mælken stammer fra Margaride i Auvergne. Osten har en yderst cremet, fyldig og skøn smag med noter af smør. Den flotte grå skimmel er dekorativ, men spises ikke.

8. Gnalling - Arla Unika

Dehydreret lille ost med stor smag og som vaskes flere gange i rødkit-kultur under produktionen. Smagen er intens smør med noter af ananas og passionsfrugt. Med sin faste konsistens er Gnalling mulig at servere i ultratynde skiver, som netop får osten til at smelte på tungen. Prøv at rive den over varme retter - Det er helt fantastisk.

Inkl. alle oste fra Lille og Mellem pakkerne.

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

FAQ

Hvornår får jeg min næste oste-pakke?

Ved placering af ordre inden tirsdag kl.23:59, leveres pakken med DAO365 fredag inden kl. 07:00 i samme uge.

Engangskøb eller abonnement?

Du kan med fordel afprøve et engangskøb, inden du opretter dig som abonnent.

Er skæreoste en del af ostepakkerne?

Nej, vi har ikke skæreost eller skiveost mv. i ostepakkerne, men hovedsageligt specialoste etc.

Hvis du ønsker en speciel-ordre med skæreost el. lignende skal du kontakte kundeservice for at se om det kan lade sig gøre.

Hvordan leveres ostepakken?

Vi leverer med DAO365 der garanterer levering til nærmeste hoveddør, som adgangsforholdene tillader inden kl.7:00 fredag morgen, så pakken kan tages ind på køl eller i osteklokken, inden man tager på arbejde eller hjemmefra. Bor du i en opgang, hvor hoveddøren er aflåst, bedes du kontakte Kundesupport. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du ligeledes kontakte Kundesupport. 

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK