Engangskøb af #cheeseweek ostepakker

vi håndplukker månedens oste, så du kan opdage et væld af nye smage og lade dig inspirere

Læs mere

Engangskøb af abonnementspakker

1. Alle pakker indeholder

 • 4, 6 eller 8 oste á ca. 200 g stk. samlet ca. 800, 1.200 eller 1.600 gram.

 • Lidt godt oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

2. Det er nemt fordi

 • Levering er altid inkluderet i prisen.

 • Levering er hver fredag inden kl. 7:00 om morgenen til nærmeste hoveddør ved placering af ordre inden tirsdag kl. 23:59. Gælder både enkelt-køb og abonnement. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du kontakte Kundesupport.

 • Ostene leveres i flot æske, der nemt kan bruges som gaveæske.

3. Vælg din pakkestørrelse

Du kan købe vores udsøgte oste-kombinationer i pakkerne lille, mellem og stor, der passer til sæsonen og er med udgangspunkt i både inden- og udenlandske oste og er dem som fås på abonnement.

Køb

Nye oste hver 4. ugeUdvalgte oste for | Oktober

Lille

4 oste

379 DKK

Perfekt til at starte med og for dig som elsker ost.

1. Grottelageret Gruyere

Denne store schweiziske osteklassiker stammer fra byen Gruyère i kantonen Freiburg, og de tidligste optegnelser går helt tilbage til år 1115. Selvom Gruyère og Emmental er meget nært beslægtede, adskiller Gruyère sig dog klart fra Emmentaler. Grottelagret Gruyère har en helt fantastisk eftersmag, og er ikke så tør som Emmentaler. Den mørkebrune, rustikke overflade skyldes det lange ophold i grotten.

2. Henri Willig - Pure Gold

Pure Gold fra det Hollandske mejeri Henri Willig er en komælksost og er en lageret Gouda. Denne ost har en intens smag og er behagelig stærk med søde undertoner.

3. Antvorskov-osten

En Emmentaler-lignende ost. Frem til midten af 1800 tallet var de Vestsjællandske godser førende i Danmark med disse oste. Men i midten af 1800 tallet blev man bedre til at skumme fløden fra, som så blev brugt til smørproduktion. Nogle af de små mejerier genoptog for et par år siden produktionen af den fantastiske Antvorskov-ost og er lykkedes med en fremragende ost.

4. ARLA UNIKA Gnalling

Dehydreret lille ost med stor smag og som vaskes flere gange i rødkit-kultur under produktionen. Smagen er intens smør med noter af ananas og passionsfrugt. Med sin faste konsistens er Gnalling mulig at servere i ultratynde skiver, som netop får osten til at smelte på tungen. Prøv at rive den over varme retter - Det er helt fantastisk.

 • 1 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Mellem

6 oste

479 DKK

Perfekt til oste-entusiaten.

Indeholder alt fra Lille, og:

5. Tange Sø- ost

Tange sø fra Mammen Mejeri har dejlig fyldig smag og der er en god balance mellem sødme, umami og intens styrke. Konsistensen er fast, smagen er unik. Tange Sø Osten er perfekt til tapasbordet, somsnack eller i en sandwich.

6. Flor de Ronda Cabra

Ronda er et område i Malaga-provinsen og denne skønne ost er produceret på både ko- og gedemælk - Osten har noter af nødder og og har en cremet tekstur. Sæt den på osteplanken og nyd et godt glas pinot noir til. En fast ost med mild og lang mælket eftersmag.

Inkl. alle oste fra Lille pakken

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).
 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Stor

8 oste

545 DKK

Perfekt til familien som elsker ost.

Indeholder alt fra Lille + Mellem, og:

7. Comté 24 måneders.

Comté er en fantastisk ost med pikant, sødme, nærmest nøddeagtig smag. Den lysegule, faste ostemasse er flot og indbydende...

8. Pecorino Brigante

Pecorino Brigante er en mild ost med en karakteristisk smag af fåremælk. Osten er lagret i ca. 4 måneder og har en gul og indbydende farve, fast konsistens, mild smag og er en populær Pecorino-ost.

Inkl. alle oste fra Lille og Mellem pakkerne.

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

FAQ

Hvornår får jeg min næste oste-pakke?

Ved placering af ordre inden tirsdag kl.23:59, leveres pakken med DAO365 fredag inden kl. 07:00 i samme uge.

Engangskøb eller abonnement?

Du kan med fordel afprøve et engangskøb, inden du opretter dig som abonnent.

Er skæreoste en del af ostepakkerne?

Nej, vi har ikke skæreost eller skiveost mv. i ostepakkerne, men hovedsageligt specialoste etc.

Hvis du ønsker en speciel-ordre med skæreost el. lignende skal du kontakte kundeservice for at se om det kan lade sig gøre.

Hvordan leveres ostepakken?

Vi leverer med DAO365 der garanterer levering til nærmeste hoveddør, som adgangsforholdene tillader inden kl.7:00 fredag morgen, så pakken kan tages ind på køl eller i osteklokken, inden man tager på arbejde eller hjemmefra. Bor du i en opgang, hvor hoveddøren er aflåst, bedes du kontakte Kundesupport. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du ligeledes kontakte Kundesupport. 

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK