Engangskøb af #cheeseweek ostepakker

vi håndplukker månedens oste, så du kan opdage et væld af nye smage og lade dig inspirere

Læs mere

Engangskøb af abonnementspakker

1. Alle pakker indeholder

 • 4, 6 eller 8 oste á ca. 200 g stk. samlet ca. 800, 1.200 eller 1.600 gram.

 • Lidt godt oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

2. Det er nemt fordi

 • Levering er altid inkluderet i prisen.

 • Levering er hver fredag inden kl. 7:00 om morgenen til nærmeste hoveddør ved placering af ordre inden tirsdag kl. 23:59. Gælder både enkelt-køb og abonnement. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du kontakte Kundesupport.

 • Ostene leveres i flot æske, der nemt kan bruges som gaveæske.

3. Vælg din pakkestørrelse

Du kan købe vores udsøgte oste-kombinationer i pakkerne lille, mellem og stor, der passer til sæsonen og er med udgangspunkt i både inden- og udenlandske oste og er dem som fås på abonnement.

Køb

Nye oste hver 4. ugeUdvalgte oste for | Januar

Lille

4 oste

379 DKK

Perfekt til at starte med og for dig som elsker ost.

1. Klingenberg Krystalost

Denne ost skal bare smages. Vi har i samarbejde med et af de mejerier vi samarbejder med fået fornøjelsen af at udvikle en ost der er helt tilpas i styrken og samtidig opnår det helt rigtige antal af krystaller uden at blive fed i smag og konsistens. Den er fremragende til julebordet, da den er vanvittig god sammen med øl som Ale og hvede og pilsner.

2. Penocorado Blue

Peñacorada er lavet af mælk fra regionerne Asturias og Cantabria og ældes i to til fire måneder i et omslag af ahornblade. Opskriften på Peñacorada svarer til Cabrales og Picón-oste, men udelukker nogle af de kulturer, der fører til den mørkere farve og stærkere smag i disse oste, hvilket fører til denne mere "familievenlige" version.

3. Æblerøget Cheddar

Denne engelske mellemlagret cheddar på komælk er røget over smuld fra æbletræet og har nogle dejlige noter af røg og æble. Prøv den i skiver, eller revet i burgeren - Du kender den klassiske smag fra cheddar i en burger, men med æblerøget der tager den lige burgeren til nye højder. Det er i det hele taget en god ost i madlavningen.

4. Old Amsterdam

Denne Hollandske fast-ost er en let smuldrende goudalignende ost. Den modnes traditionelt 18 mdr. Under modningen dannes de små saltkrystaller. Den har modtaget Gold Medal at the World Champion Cheese Contest i Wisconsin (USA). Den er helt fantastisk at rive over pasta, varme pommes fritter eller en lasagne. Den overrasker mange med dens intense smag og krystaller.

 • 1 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Mellem

6 oste

479 DKK

Perfekt til oste-entusiaten.

Indeholder alt fra Lille, og:

5. Pecorino Sardo

En af de mere kendte pecorino-oste kommer fra Sardinien og hedder pecorino sardo. Som med andre egnsbeskyttede oste er der tale om en kulturel og geografisk arv, der nu ligger fast som krav i DOP-mærket Pecorino sardo fås med to lagringer: Dolce er den milde variant, og den er lagret i 20-60 dage. Den kan kendes på sin grønne etiket og vejer omkring to kg. Ostekornene skæres til en størrelse som nødder.

6. Fyrmester fra Thise Ost

Fyrmester er storebror til Vesterhavsost, men hvor den gammelkendte ost har ligget til lagring i 30 uger, er Fyrmester lagret i mindst et år på Bovbjerg ostelager ved Vesterhavet inden den bliver sat til salg. Den ekstra lagringstid giver en kraftig smag og en fast konsistens med krystaller.

Inkl. alle oste fra Lille pakken

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).
 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Stor

8 oste

545 DKK

Perfekt til familien som elsker ost.

Indeholder alt fra Lille + Mellem, og:

7. Manchego 12. mdr

En fast ost med skorpe vasket i olivenolie. Spaniens meste kendte ost, lavet på mælk fra La Mancha-får.

8. Gruyere 20. mdr.

Denne store schweiziske osteklassiker stammer fra byen Gruyère i kantonen Freiburg, og de tidligste optegnelser går helt tilbage til år 1115. Selvom Gruyère og Emmental er meget nært beslægtede, adskiller Gruyère sig dog klart fra Emmentaler. Grottelagret Gruyère har en helt fantastisk eftersmag, og er ikke så tør som Emmentaler. Den mørkebrune, rustikke overflade skyldes det lange ophold i grotten.

Inkl. alle oste fra Lille og Mellem pakkerne.

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

FAQ

Hvornår får jeg min næste oste-pakke?

Ved placering af ordre inden tirsdag kl.23:59, leveres pakken med DAO365 fredag inden kl. 07:00 i samme uge.

Engangskøb eller abonnement?

Du kan med fordel afprøve et engangskøb, inden du opretter dig som abonnent.

Er skæreoste en del af ostepakkerne?

Nej, vi har ikke skæreost eller skiveost mv. i ostepakkerne, men hovedsageligt specialoste etc.

Hvis du ønsker en speciel-ordre med skæreost el. lignende skal du kontakte kundeservice for at se om det kan lade sig gøre.

Hvordan leveres ostepakken?

Vi leverer med DAO365 der garanterer levering til nærmeste hoveddør, som adgangsforholdene tillader inden kl.7:00 fredag morgen, så pakken kan tages ind på køl eller i osteklokken, inden man tager på arbejde eller hjemmefra. Bor du i en opgang, hvor hoveddøren er aflåst, bedes du kontakte Kundesupport. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du ligeledes kontakte Kundesupport. 

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK