Engangskøb af #cheeseweek ostepakker

vi håndplukker månedens oste, så du kan opdage et væld af nye smage og lade dig inspirere

Læs mere

Engangskøb af abonnementspakker

1. Alle pakker indeholder

  • 4, 6 eller 8 oste á ca. 200 g stk. samlet ca. 800, 1.200 eller 1.600 gram.

  • Lidt godt oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

2. Det er nemt fordi

  • Levering er altid inkluderet i prisen.

  • Levering er hver fredag inden kl. 7:00 om morgenen til nærmeste hoveddør ved placering af ordre inden tirsdag kl. 23:59. Gælder både enkelt-køb og abonnement. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du kontakte Kundesupport.

  • Ostene leveres i flot æske, der nemt kan bruges som gaveæske.

3. Vælg din pakkestørrelse

Du kan købe vores udsøgte oste-kombinationer i pakkerne lille, mellem og stor, der passer til sæsonen og er med udgangspunkt i både inden- og udenlandske oste og er dem som fås på abonnement.

Køb

Nye oste hver 4. ugeUdvalgte oste for | Februar

Lille

4 oste

379 DKK

Perfekt til at starte med og for dig som elsker ost.

1. Høost - Naturmælk

Hø-ost er mild, lidt salt og tør i det, og så smager den en lille smule forskelligt afhængig af hvilken gård, mælken kommer fra. For lige som en god kaffe eller olivenolie, har mælken fra hver enkelt bestand af køer sin egen smag. Smagen er “abrikosagtig, og nøddeagtig, og lidt pikant, som en primadonna ost”

2. Hodde Kristian - Naturmælk

Der er ikke mange steder tilbage i Danmark, hvor man laver oste i hånden efter gammeldags teknikker og håndværkstraditioner. Men det gør man på Naturmælk. Og håndelaget – det kan smages!. smagsnoter af citron og hasselnød. Osten er parmesanagtig i smag og konsistens.

3. Gnalling - Arla Unika

Dehydreret lille ost med stor smag og som vaskes flere gange i rødkit-kultur under produktionen. Smagen er intens smør med noter af ananas og passionsfrugt. Med sin faste konsistens er Gnalling mulig at servere i ultratynde skiver, som netop får osten til at smelte på tungen. Prøv at rive den over varme retter - Det er helt fantastisk.

4. Klingenbergs udvalgte - Ravost

Ravost er fra Thise Mejeri. Rav ost fremstilles af økologisk mælk fra køer der har deres græsgange tæt på Thyborøn. Navnet Rav ost henviser ikke til hverken smag eller udsendende, men osten er dedikeret til RavÅge,Danmarks første miljøaktivist fra Thyborøn. Mild og fyldig smag.

  • 1 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

  • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Mellem

6 oste

479 DKK

Perfekt til oste-entusiaten.

Indeholder alt fra Lille, og:

5. Mammen Blue 60+ Blåskimmel

Denne ost er en blåskimmel som er både mild og cremet - Den egner sig rigtig godt til maden. Eks på pizza eller til en god gorgonzola sauce til kalvefileten. Mammen danablue 60+ er kåret som Danmarks bedste ost ved landsudstillingen i 2009. Den kraftige, krydderede og skarpe smag gør den særdeles velegnet på et stykke ristet rugbrød, i vildt saucen. Jo længere den lagres, jo blødere bliver den.

6. Roccinante - Gedeost m. rosmarin

Denne spændende gedeost, er en forholdsvis "moderne" variant. Under lagringen bliver ostens skorpe vendt flere gange i rosmarin. Smager vidunderligt og skal prøves hvis man elsker ost og rødvin.

Inkl. alle oste fra Lille pakken

  • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).
  • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Stor

8 oste

545 DKK

Perfekt til familien som elsker ost.

Indeholder alt fra Lille + Mellem, og:

7. Sirius - Arla Unika

Dehydrereret treenighed af rødkit, hvid- og blåskimmel, lavet på Troldhede Mejeri. Et rustikt udseende med en hvidlig overflade. Smag: Velafbalanceret skimmelsmag, varm og fyldig, rund smør og fløde.

8. Tomme de Savoie

Tomme de Savoie har en rustik overflade, dækket af en naturlig grå- og hvidskimmel. Skorpen kan afskrække de fleste men man overraskes af den fyldige, milde og en smule syrlige smag. Produceres hovedsageligt i de franske alper hvor den modnet på træhylder og udviker en flot karakter og cremet smag Ser altid pragtfuld ud med sin højde og lidt rustikke hvidskimmel

Inkl. alle oste fra Lille og Mellem pakkerne.

  • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

  • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

FAQ

Hvornår får jeg min næste oste-pakke?

Ved placering af ordre inden tirsdag kl.23:59, leveres pakken med DAO365 fredag inden kl. 07:00 i samme uge.

Engangskøb eller abonnement?

Du kan med fordel afprøve et engangskøb, inden du opretter dig som abonnent.

Er skæreoste en del af ostepakkerne?

Nej, vi har ikke skæreost eller skiveost mv. i ostepakkerne, men hovedsageligt specialoste etc.

Hvis du ønsker en speciel-ordre med skæreost el. lignende skal du kontakte kundeservice for at se om det kan lade sig gøre.

Hvordan leveres ostepakken?

Vi leverer med DAO365 der garanterer levering til nærmeste hoveddør, som adgangsforholdene tillader inden kl.7:00 fredag morgen, så pakken kan tages ind på køl eller i osteklokken, inden man tager på arbejde eller hjemmefra. Bor du i en opgang, hvor hoveddøren er aflåst, bedes du kontakte Kundesupport. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du ligeledes kontakte Kundesupport. 

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK