Engangskøb af #cheeseweek ostepakker

vi håndplukker månedens oste, så du kan opdage et væld af nye smage og lade dig inspirere

Læs mere

Engangskøb af abonnementspakker

1. Alle pakker indeholder

 • 4, 6 eller 8 oste á ca. 200 g stk. samlet ca. 800, 1.200 eller 1.600 gram.

 • Lidt godt oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

2. Det er nemt fordi

 • Levering er altid inkluderet i prisen.

 • Levering er hver fredag inden kl. 7:00 om morgenen til nærmeste hoveddør ved placering af ordre inden tirsdag kl. 23:59. Gælder både enkelt-køb og abonnement. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du kontakte Kundesupport.

 • Ostene leveres i flot æske, der nemt kan bruges som gaveæske.

3. Vælg din pakkestørrelse

Du kan købe vores udsøgte oste-kombinationer i pakkerne lille, mellem og stor, der passer til sæsonen og er med udgangspunkt i både inden- og udenlandske oste og er dem som fås på abonnement.

Køb

Nye oste hver 4. ugeUdvalgte oste for | November

Lille

4 oste

379 DKK

Perfekt til at starte med og for dig som elsker ost.

1. Tomme de savoie

Tomme de Savoie har en rustik overflade, dækket af en naturlig grå- og hvid skimmel. Skorpen kan afskrække de fleste, men man overraskes af den fyldige, milde og en smule syrlige smag. Produceres hovedsageligt i de franske alper hvor den modnet på træhylder og udvikler en flot karakter og cremet smag. Ser altid pragtfuld ud med sin højde og lidt rustikke hvidskimmel

2. Røget Vesterhavsost fra Thise

Thise har leget med den klassiske Vesterhavsost, så den nu kan tilbydes i en røget version. Osten er fremstilllet af mælk fra gårde i nærheden af Vesterhavet. Når osten er produceret, ryges den og lagres ved Bovbjerg Fyr. Kombinationen af den faste ost og den kolde røg, giver osten en svag men meget aromatisk røgsmag. Den lagres i minimum 30 uger.

3. Manchego 12. mdr. lageret

En fast ost med skorpe vasket i olivenolie. Spaniens meste kendte ost, lavet på mælk fra La Mancha-får, der går i cirka 800 m. højde. Den er rungende kraftfuld og samtidig harmonisk og er velegnet med et glas mousserende vin.

4. Hø Ost Naturmælk

Hø-ost er mild, lidt salt og tør i det, og så smager den en lille smule forskelligt afhængig af hvilken gård, mælken kommer fra. For lige som en god kaffe eller olivenolie, har mælken fra hver enkelt bestand af køer sin egen smag. Smagen er “abrikosagtig, og nøddeagtig, og lidt pikant, som en primadonna ost” Osten laves på mejeriet Naturmælk i Sønderjylland og er økologisk.

 • 1 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Mellem

6 oste

479 DKK

Perfekt til oste-entusiaten.

Indeholder alt fra Lille, og:

5. Pencorado Blue

Pencorado Blue er en blåskimmel-ost, indpakket i ahornblade der bevarer fugtigheden i osten. Osten er produceret i Valdeon-dalen siden den tidlige middelalder. Blåskimmel-oste er rig på umami og yderst velegnet til madlavning. Prøv at piske en oste-sauce med blåskimmel og en fraiche 38% og server den med en kylling fra Hopballe-mølle.

6. Raclette Ost

Raclette er dybest set en schweizisk ost, som har givet navn til den berømte ret, der i al sin enkelthed blot består af osten i smeltet form, der serveres med lidt forskellige syltede grøntsager, kartofler og godt brød. Raclette blev i visse kredse en form for arvtager til 70'ernes fondue, og indtil flere køkkenmaskine-fabrikanter fremstillede en særlig raclette-grill, som kan smelte osten foran de måbende gæster. Det mest velegnede er dog enten en "rigtig" raclettesmelter, som kan findes på nettet. Racler på fransk betyder at skrabe, og raclette er en ret, der mest korrekt serveres ved at skrabe den smeltede ost af et helt ostestykke.

Inkl. alle oste fra Lille pakken

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).
 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Stor

8 oste

545 DKK

Perfekt til familien som elsker ost.

Indeholder alt fra Lille + Mellem, og:

7. Ask Arla Unika

Er en nyfortolkning af den klassiske, fynske rygeost. Troldhede Mejeri håndlaver én dag om ugen en lille portion af hvidskimmelosten, tilfører røg via saltlage og påfører derefter osten pulveriseret aske.

8. Ravost fra Thise

Vesterhavsosten har udviklet sig til at blive Thises suverænt største ostevariant. 10 år senere lancerede de så VESTERHAVSOST EKSTRA MODNET; en Fyrtårnsost. Deres ostemester udvælger de ypperste Vesterhavsoste og sørger for at de lagres minimum et år, hvor den klassiske Vesterhavsost er lagret ca. 6 måneder. Efter et år er osten mere fast, har endnu mere smagsfylde – og hedder så Fyrtårnsosten.

Inkl. alle oste fra Lille og Mellem pakkerne.

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

FAQ

Hvornår får jeg min næste oste-pakke?

Ved placering af ordre inden tirsdag kl.23:59, leveres pakken med DAO365 fredag inden kl. 07:00 i samme uge.

Engangskøb eller abonnement?

Du kan med fordel afprøve et engangskøb, inden du opretter dig som abonnent.

Er skæreoste en del af ostepakkerne?

Nej, vi har ikke skæreost eller skiveost mv. i ostepakkerne, men hovedsageligt specialoste etc.

Hvis du ønsker en speciel-ordre med skæreost el. lignende skal du kontakte kundeservice for at se om det kan lade sig gøre.

Hvordan leveres ostepakken?

Vi leverer med DAO365 der garanterer levering til nærmeste hoveddør, som adgangsforholdene tillader inden kl.7:00 fredag morgen, så pakken kan tages ind på køl eller i osteklokken, inden man tager på arbejde eller hjemmefra. Bor du i en opgang, hvor hoveddøren er aflåst, bedes du kontakte Kundesupport. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du ligeledes kontakte Kundesupport. 

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK