Engangskøb af #cheeseweek ostepakker

vi håndplukker månedens oste, så du kan opdage et væld af nye smage og lade dig inspirere

Læs mere

Engangskøb af abonnementspakker

1. Alle pakker indeholder

 • 4, 6 eller 8 oste á ca. 200 g stk. samlet ca. 800, 1.200 eller 1.600 gram.

 • Lidt godt oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

2. Det er nemt fordi

 • Levering er altid inkluderet i prisen.

 • Levering er hver fredag inden kl. 7:00 om morgenen til nærmeste hoveddør ved placering af ordre inden tirsdag kl. 23:59. Gælder både enkelt-køb og abonnement. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du kontakte Kundesupport.

 • Ostene leveres i flot æske, der nemt kan bruges som gaveæske.

3. Vælg din pakkestørrelse

Du kan købe vores udsøgte oste-kombinationer i pakkerne lille, mellem og stor, der passer til sæsonen og er med udgangspunkt i både inden- og udenlandske oste og er dem som fås på abonnement.

Køb

Nye oste hver 4. ugeUdvalgte oste for | August

Lille

4 oste

379 DKK

Perfekt til at starte med og for dig som elsker ost.

1. Hø Ost - Naturmælk

Hø-ost er mild, lidt salt og tør i det, og så smager den en lille smule forskelligt afhængig af hvilken gård, mælken kommer fra. For lige som en god kaffe eller olivenolie, har mælken fra hver enkelt bestand af køer sin egen smag. Smagen er “abrikosagtig, og nøddeagtig, og lidt pikant, som en primadonna ost” Osten laves på mejeriet Naturmælk i Sønderjylland og er økologisk og smager skønt på ostebordet med et godt glas vin.

2. Old Amsterdam

Denne Hollandske fast-ost er en let smuldrende goudalignende ost. Den modnes traditionelt 18 mdr. Under modningen dannes de små saltkrystaller. Den har modtaget Gold Medal at the World Champion Cheese Contest i Wisconsin (USA). Den er helt fantastisk at rive over pasta, varme pommes fritter eller en lasagne. Den overrasker mange med dens intense smag og krystaller.

3. Cheddar Five Countries

Five Counties (Five Territories) er en ost produceret af Ilchester Cheese Company. Osten fremstilles ved at kombinere fem engelske ostesorter, nemlig Cheddar, Cheshire, Derby, Double Gloucester og Red Leicester. De skiftende lag med gul, orange og hvid gør denne ost visuelt fantastisk på en ostefad. Da alle fem slags ost er enten Cheddar eller tæt på Cheddar, er den resulterende ost mild og smøragtig i smag, glat i tekstur med antydninger til salt. Kan bruges til burgere og salater. Den går godt med mørk øl, og frugtagtige vine.

4. Klingenbergs udvalgte Antvorskov Ost

En Emmentaler-lignende ost. Frem til midten af 1800 tallet var de Vestsjællandske godser førende i Danmark med disse oste. Men i midten af 1800 tallet blev man bedre til at skumme fløden fra, som så blev brugt til smørproduktion. Nogle af de små mejerier genoptog for et par år siden produktionen af den fantastiske Antvorskov-ost og er lykkedes med en fremragende ost.

 • 1 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Mellem

6 oste

479 DKK

Perfekt til oste-entusiaten.

Indeholder alt fra Lille, og:

5. Fyrtårnsost fra Thise

I 2008 lancerede Thise Vesterhavsosten i Danmark; en ost der startede sin karriere som et lille nicheprodukt, men har udviklet sig til at blive Thises suverænt største ostevariant. Her 10 år senere lancerer de så VESTERHAVSOST EKSTRA MODNET; en Fyrtårnsost. Deres ostemester udvælger de ypperste Vesterhavsoste og sørger for at de lagres minimum et år, hvor den klassiske Vesterhavsost er lagret ca. 6 måneder. .

6. Gouda ost m. trøffel

Denne gouda med trøffel er lagret naturligt i seks til ti uger. Dens smagfulde ost er bestemt hele ventetiden værd og er blød og rund i smagen. Passer perfekt til ostebordet..

Inkl. alle oste fra Lille pakken

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).
 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Stor

8 oste

545 DKK

Perfekt til familien som elsker ost.

Indeholder alt fra Lille + Mellem, og:

7. Pecorino Brigante

Pecorino Brigante er en mild ost med en karakteristisk smag af fåremælk. Osten er lagret i ca. 4 måneder og har en gul og indbydende farve. Faste konsistens og mild smag og en populær Pecorino-ost.

8. Barbers Cheddar lagret

Barber's Farmhouse Vintage Cheddar er en af de eneste cheddarer i verden med BOB-akkreditering. Oprettet med traditionelle startkulturer, West Country-mælk og ved hjælp af ældgamle metoder, er den typisk modnet i 18 måneder. Fyldig og kompleks, det er ideelt til brug i retter, der drager fordel af en reel smagsdybde, såsom en spinat og ostesoflé.

Inkl. alle oste fra Lille og Mellem pakkerne.

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

FAQ

Hvornår får jeg min næste oste-pakke?

Ved placering af ordre inden tirsdag kl.23:59, leveres pakken med DAO365 fredag inden kl. 07:00 i samme uge.

Engangskøb eller abonnement?

Du kan med fordel afprøve et engangskøb, inden du opretter dig som abonnent.

Er skæreoste en del af ostepakkerne?

Nej, vi har ikke skæreost eller skiveost mv. i ostepakkerne, men hovedsageligt specialoste etc.

Hvis du ønsker en speciel-ordre med skæreost el. lignende skal du kontakte kundeservice for at se om det kan lade sig gøre.

Hvordan leveres ostepakken?

Vi leverer med DAO365 der garanterer levering til nærmeste hoveddør, som adgangsforholdene tillader inden kl.7:00 fredag morgen, så pakken kan tages ind på køl eller i osteklokken, inden man tager på arbejde eller hjemmefra. Bor du i en opgang, hvor hoveddøren er aflåst, bedes du kontakte Kundesupport. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du ligeledes kontakte Kundesupport. 

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK