Engangskøb af #cheeseweek ostepakker

vi håndplukker månedens oste, så du kan opdage et væld af nye smage og lade dig inspirere

Læs mere

Engangskøb af abonnementspakker

1. Alle pakker indeholder

 • 4, 6 eller 8 oste á ca. 200 g stk. samlet ca. 800, 1.200 eller 1.600 gram.

 • Lidt godt oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

2. Det er nemt fordi

 • Levering er altid inkluderet i prisen.

 • Levering er hver fredag inden kl. 7:00 om morgenen til nærmeste hoveddør ved placering af ordre inden tirsdag kl. 23:59. Gælder både enkelt-køb og abonnement. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du kontakte Kundesupport.

 • Ostene leveres i flot æske, der nemt kan bruges som gaveæske.

3. Vælg din pakkestørrelse

Du kan købe vores udsøgte oste-kombinationer i pakkerne lille, mellem og stor, der passer til sæsonen og er med udgangspunkt i både inden- og udenlandske oste og er dem som fås på abonnement.

Køb

Nye oste hver 4. ugeUdvalgte oste for | April

Lille

4 oste

379 DKK

Perfekt til at starte med og for dig som elsker ost.

1. Rød Løber - Arla Unika

Rød Løber er en rødkitost, som fremstilles på Gjesing Mejeri. Osten er en videreudvikling af Stor Rød Løber. Den laves i mindre forme end Stor Rød Løber og den har derfor en anderledes modning på grund af et ændret forhold mellem det indre og det ydre. Osten dufter af stald og honning og har en mild, harmonisk smag. Osten har et rødligt ydre fra rødkitten og et silkeblødt cremede indre.

2. BEAUFORT CHEESE FROM FRANCE

Denne ost blev kendt helt tilbage i romertiden hvor man fandt ud af racen mohogni-farvede Beaufort kvæg kunne levere den mælke-type der skal til for at producere de 3 varianter der laves, hvor denne her er en sommer-beaufort, en Beaufort dété som den kaldes - Den minder lidt om Tomme de savoie i sin konsistens og smag - Sæt den på osteplanken, eller riv den over en kartoffelmos... Vidunderligt.

3. Cheddar - Æblerøget engelsk cheddar

Denne engelske mellemlagret cheddar på komælk er røget over smuld fra æbletræet og har nogle dejlige noter af røg og æble. Prøv den i skiver, eller revet i burgeren - Du kender den klassiske smag fra cheddar i en burger, men med æblerøget der tager den lige burgeren til nye højder. Det er i det hele taget en god ost i madlavningen.

4. Klingenbergs udvalgte - Tomme de brebis papillon

En smeltende lækker oplevelse - Den er lavet på fåremælk og farven er orange-brun og indbydende til både ostebordet, men også rigtig god revet ovenpå en pastaret. Osten er fra regionen Causses i Frankrig og er en mellemlagret ostetype i familie med Tomme-ostene. Den laves af skummetmælken efter fløden og er derfor relativt mager.

 • 1 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Mellem

6 oste

479 DKK

Perfekt til oste-entusiaten.

Indeholder alt fra Lille, og:

5. VINTAGE CHEDDAR

En stærk cheddar lagret i over 15 måneder og har en tekstur der henvender sig til de hardcore cheddar-fans. Den er balanceret med en smule cremethed og stærke noter, der giver den helt rigtige hybrid mellem styrke og cremet blød tekstur. Den går rigtig godt med bacon i burgeren og til morgenbordet når der skal brunch på i weekenderne.

6. VESTERHAVS OST 48+

Denne velkendte ost laves af Thise ude ved Vesterhavskysten og er nabo til Bovbjerg hvor ostelageret er, så osten omkranses af den salte vesterhavsblæst imens den modner langsomt i de 26 uger den ligger der. Osten er rig på umami og er en af de oste som har været med til at sætte Danmark på verdenskortet for unikke nordiske oste. Nyd den på osteplanken med en god øl, eller kraftigt glas rødvin.

Inkl. alle oste fra Lille pakken

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).
 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Stor

8 oste

545 DKK

Perfekt til familien som elsker ost.

Indeholder alt fra Lille + Mellem, og:

7. TANGE SØ OST

Tange sø fra Mammen Mejeri har dejlig fyldig smag og der er en god balance mellem sødme, umami og intens styrke. Konsistensen er fast, smagen er unik. Tange Sø Osten er perfekt til tapasbordet,

8. FLOR DE RONDA CHEESE

Ronda er et område i Malaga-provinsen og denne skønne ost er produceret på både ko- og gedemælk - Osten har noter af nødder og og har en cremet tekstur. Sæt den på osteplanken og tag forskud på forårssolen på terrassen med et koldt glas rosé.

Inkl. alle oste fra Lille og Mellem pakkerne.

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

FAQ

Hvornår får jeg min næste oste-pakke?

Ved placering af ordre inden tirsdag kl.23:59, leveres pakken med DAO365 fredag inden kl. 07:00 i samme uge.

Engangskøb eller abonnement?

Du kan med fordel afprøve et engangskøb, inden du opretter dig som abonnent.

Er skæreoste en del af ostepakkerne?

Nej, vi har ikke skæreost eller skiveost mv. i ostepakkerne, men hovedsageligt specialoste etc.

Hvis du ønsker en speciel-ordre med skæreost el. lignende skal du kontakte kundeservice for at se om det kan lade sig gøre.

Hvordan leveres ostepakken?

Vi leverer med DAO365 der garanterer levering til nærmeste hoveddør, som adgangsforholdene tillader inden kl.7:00 fredag morgen, så pakken kan tages ind på køl eller i osteklokken, inden man tager på arbejde eller hjemmefra. Bor du i en opgang, hvor hoveddøren er aflåst, bedes du kontakte Kundesupport. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du ligeledes kontakte Kundesupport. 

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK