SALGS & LEVERINGSBETINGELSER KLINGENBERG OST & DELIKATESSER og CHEESEWEEK.DK

Cheeseweek ApS
c/o Klingenberg Ost Rødovre ApS
Rødovre Centrum 144 st. kl.
2610 Rødovre.
CVR. 39355620
cheeseweek@klingenbergost.dk

info@klingenbergost.dk

Bestillinger kan kun foretages via hjemmesiden www.klingenbergost.dk

Klingenberg Ost & Delikatesser ejer Cheeseweek.dk som er varemærket der leverer ostepakker m.m. via salg over internettet samt abonnementsløsning.

Du modtager en kvittering for ordren på din skærm når du bestiller, som du kan printe ud eller gemme.

Når du har gennemført en bestilling, modtager du en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Sammen med din levering modtager du en følgeseddel. På følgesedlen kan du se, om der er varer, vi – mod forventning – ikke kunne levere eller har erstattet (se afsnittet nedenfor om erstatningsvarer). Fakturaen sender vi til dig på e-mail, når varerne afsendes. Du kan få kopier af dine tidligere fakturaer fra klingebergost.dk ved at kontakte vores kundeservice. Børn og unge under 18 år kan ikke handle på klingebergost.dk, da der kan indgå vine i sortimentet. Børns og unges køb skal derfor foretages af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnets eller den unges vegne.

1 ABONNEMENTSVILKÅR

Aftalens indgåelse

Abonnementsbetingelserne gælder for alle typer af vores abonnementer. Ændringer i navn, adresse, e-mail eller betalingsoplysninger skal straks skriftligt meddeles til Klingenberg Ost på cheeseweek@klingenbergost.dk, eller via brev til adressen Klingenberg Ost Rødovre Centrum 144, 2610 Rødovre. Du vil modtage en kvittering for din abonnementsaftale via e-mail. Det er ligeledes muligt at foretage ét engangskøb for at afprøve om man vil være abonnent.

Ændring af abonnementstype
Ændring i abonnementstype (hver/hver 2. måned) sker uden beregning. Ændringen træder i kraft ved eksisterende periodes udløb. Man skifter abonnementstype, ved at sende en e-mail til cheeseweek@klingenbergost.dk eller ringe til os.

Abonnementsperiode og opsigelse
Aftalen er gældende fra den dag, hvor du indgår abonnementsaftalen, og fortsætter til du opsiger abonnementet, eller ved manglende betaling. Abonnementet kan opsiges når du ønsker det, med øjeblikkelig virkning, du binder dig ikke for noget ved Klingenberg Ost. Dog skal abonnementet opsiges inden vi har sendt den pågældende levering. Har du allerede modtaget leveringen, ophører fortrydelsesretten. Opsigelse skal ske skriftligt til cheeseweek@klingenbergost.dk eller ved at ringe til os, eller via brev til adressen Klingenberg Ost Rødovre Centrum 144, 2610 Rødovre.

Hvornår vil min abonnementsbetaling blive trukket?

Betaling for dit abonnement vil blive trukket når Klingenberg Ost har registreret din ordre dvs. dagen før de afsendes fra Klingenberg Ost (om torsdagen). Du vil i forbindelse med at pengene bliver trukket, modtage en mail med oplysninger om, hvilket beløb og hvad ordren indeholder. Beløbet, der bliver trukket, vil være det beløb, der matcher den abonnementsløsning du har bestilt. Pengene bliver trukket den dag, din ordre bliver afsendt jf. den dato, du har oprettet dit abonnement og det interval denne falder ind i. Din ordre vil altid blive sendt torsdag til levering fredag morgen, efter din bestilling inden tirsdag 23:59. Dette vil også være gældende for deres fremtidige modtagelser af vores abonnementsløsninger.

Ændring af betalingsoplysninger på Deres abonnement

Såfremt du får nyt betalingskort eller du under andre omstændigheder ændrer betalingsoplysninger, er det vigtigt at du kontakter kundeservice. Hvis du ikke ændrer dine oplysninger, vil Cheeseweek ikke have mulighed for, at trække betaling for Deres ordre, og De vil dermed ingen varer modtage. Hvis De er i tvivl er De meget velkommen til, at kontakte os på cheeseweek@klingenbergost.dk. Alternativt kan du slette dit abonnement og oprette et nyt med de korrekte kortdata.

Ændringer af betingelserne for abonnementet?

Ændringer af denne aftale som vil være til kundens fordel, herunder pris- og gebyrnedsættelse, kan af www.klingenbergost.dk foretages uden forudgående varsel herom. Ændringer af denne aftale til ugunst for kunden, herunder pris- og gebyrstigninger, meddeles med et varsel på minimum 30 dage.

Du skal være fyldt 18 år for at oprette et abonnement ved Cheeseweek. Er du under 18 skal Klingenbergost.dk have samtykke fra dine forældre.

Du anses for at have godkendt ændringerne, hvis du ikke har meddelt os andet inden den dato, hvor ændringerne træder i kraft. Gældende priser og abonnementsbetingelser er tilgængelig på www.klingenbergost.dk

2 MISLIGHOLDELSE OG PERSONLIGE OPLYSNINGER
Hvis du misligholder din abonnementsaftale eller abonnementsbetingelserne, er Cheeseweek berettiget til at ophæve dit abonnement uden varsel.

Behandling af personlige oplysninger
For at administrere dit abonnement behandler Cheeseweek en række oplysninger om dig, herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail, cpr-nummer og andre forhold af betydning for dit abonnement. Ved tegning af abonnement giver du samtykke til, at vi kan benytte oplysningerne til administration af dit abonnement samt til statistiske formål.

Elektronisk og telefonisk henvendelse

Ved oprettelsen af et abonnement på Cheeseweek , giver du samtidig samtykke til at Cheeseweek  må kontakte dig med elektronisk post og kontakte dig via telefon. Du vil modtage elektroniske meddelelser i form af e-mails på din registrerede e-mailadresse og SMS-beskeder på det registrerede mobiltelefonnummer.

Cheeseweek vil via elektronisk post kontakte dig med informationer om opdateringer, ændringer, tilbud og konkurrencer mv. vedrørende Cheeseweek. Du vil også kunne blive kontaktet via telefon på det registrerede mobiltelefonnummer med service/vejledning i hvordan du får mest ud af dit nuværende medlemskab. Du kan til enhver tid afmelde disse beskeder ved at besvare “AFMELD” i en af de mails, vi sender til dig.

Registrering af data

Når du afgiver en bestilling på Klingenbergost.dk, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi har brug for disse oplysninger for at kunne levere dine varer og holde dig informeret om din ordre. Oplysningerne opbevares sikkert og behandles fortroligt i henhold til persondataloven. De gemmes, så længe det kræves efter bogføringsloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til en tredjepart. Som registreret kunde har du altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Registrerede kunder vil modtage enkelte service e-mails fra os vedrørende eventuelle ændringer i forhold til leveringsdage og anden praktisk information i relation til højtider m.m.

Cookies. Læs om vores anvendelse af cookies her.

På Klingenberg.dk anvender vi analyseværktøjer, der bruges til at gennemgå trafikdata som fx logfiler fra vores hjemmeside. Vi gemmer eller registrerer IKKE personfølsomme oplysninger i den forbindelse. Formålet med analyserne er udelukkende at komme eventuelle tekniske fejl til livs, samt at forbedre vores kunders oplevelse på Klingenberg.dk.

3 ER DU I TVIVL

Såfremt der opstår tvivlsspørgsmål, er du altid velkommen til at rette henvendelse på Cheeseweek@klingenbergost.dk

4 BETALING & PRISER

Når du som privatkunde handler på klingebergost.dk, skal du benytte betalingskort

Du kan benytte følgende betalingskort: Dankort, VISA-dankort, Mastercard, VISA, VISA Electron,

Betaling med disse kort er gebyrfri. For at beskytte dine kortoplysninger håndteres betalingen af en godkendt og certificeret betalingsmodulleverandør, som sørger for, at alle oplysninger behandles, krypteres og sendes via en sikker forbindelse SLL, så hverken vi eller andre kan få adgang til dine kortoplysninger. Ved modtagelsen af din bestilling reserverer vi pengene på dit kort. Vi trækker først pengene, når din ordre afsendes fra vores lager. Skulle der være varer, vi ikke kan levere, reducerer vi din betaling tilsvarende. Erhvervskunder og offentlige kunder har desuden mulighed for at betale via faktura eller EAN – Kontakt her kundeservice.

Hvis betaling ikke sker senest ved forfald, opkræves et gebyr for hver rykkerskrivelse på 10 % af regningens størrelse. Ved en for sen betaling forbeholder Cheeseweek sig ret til at pålægge morarenter i henhold til renteloven §5, stk. 1. Modtages betaling for abonnement ikke, kan Cheeseweek uden varsel ophæve abonnementsaftalen.

Priser

Alle prisangivelser på DKR er inkl. moms og andre afgifter, men ekskl. en eventuel pant. Hertil skal lægges et leveringsgebyr, se nedenfor i afsnittet ”Levering”. Du kan holde øje med det samlede beløb for dit indkøb (ekskl. pant og eventuelt leveringsgebyr) i indkøbskurven øverst på siden, når du handler på klingebergost.dk. Panten og det eventuelle leveringsgebyr beregnes og vises, når du trykker på knappen "Til kassen". Priserne ændres løbende i forhold til den generelle prisudvikling og tilbudskampagner. Din pris vil altid være den pris, som var gældende på bestillingstidspunktet. oprettelse af en fast ordre om levering af bestemte varer vil der derfor evt. forekomme ændring af prisen på enkelte varer i ordren. klingebergost.dk udsender en særskilt meddelelse i forbindelse med eventuelle prisændringer.

5 GAVEKORT

Bestil gavekortet nøjagtigt som du bestiller de øvrige varer hos klingebergost.dk. Har du bestilt andet end gavekortet, vil du få gavekortet tilsendt sammen med dine varer. Bestiller du gavekortet alene, vil det blive sendt med posten.

Sådan anvendes gavekortet:

1. Bestil de varer, du ønsker.

2. Gå til betaling.

3. Indtast din gavekortskode.

4. Aktivér gavekortskoden.

5. Fortsæt betalingen.

6. Modtag dine varer ved døren på leveringsdagen.

--

- Gyldighedsperiode: 36 måneder.

- Fortrydelsesret: 14 dage

- Maxværdi af gavekort er kr. 3.000,-

- Ejer/bruger af gavekort skal selv dække tab i tilfælde af misbrug (at en anden person uberettiget bruger gavekortet)

- Gavekort kan kun indløses på klingebergost.dk eller de fysiske butikker.

- Gavekortet er omfattet af bestemmelser i betalingstjenesteloven.

6 LEVERING OG FORSENDELSE

Erstatningsvarer

Når vi modtager din bestilling, kontrollerer vi den i forhold til varebeholdningen, så vi sikrer, at varerne er på lager. Denne kontrol dækker lagerbeholdningen på bestillingstidspunktet og 3 dage frem i tiden. Desuden kan der, for alle bestillinger, opstå den situation, at en vare bliver kasseret i kvalitetskontrollen og dermed ikke kan leveres. I de situationer, hvor en bestilt vare ikke kan leveres, tilbyder klingebergost.dk så vidt muligt - og hvis det ønskes - en erstatning for den bestilte vare. I så fald vil du modtage en tilsvarende eller bedre vare til samme pris som den bestilte, eller billigere.

Afhentning og returnering

Konceptet tillader ikke afhentning af varer endnu i de fysiske butikker.

Det er ikke muligt at returnere varer uden forudgående aftale med klingebergost.dk

Levering hver fredag.

Vi sender varer til vores kunder 1 gang om ugen.

Varer, som bestilles inden kl.23.59 tirsdag, leveres fredag inden kl. 7:00

Varer, som bestilles efter kl.00:00 onsdag, leveres fredagen ugen efter inden kl. 7:00

Særlige forhold ved levering

Levering er inkluderet og inkluderet emballage. Kassen stilles ved nærmeste hoveddør og er hvis indholdet kræver det passivt kølet, der betyder den er kølet frem til leveringstidspunktet.

Pakkerne kan indeholde varer som ikke har kølekrav, og vil derfor ikke være passivt kølet.

Pakker leveres til Modtagere i Danmark (ekskl. Færøerne og Grønland) med undtagelse af Modtagere på ikke brofaste øer.

Medmindre andet skriftligt er aftalt, afleveres Pakken så nær hoveddøren på leveringsadressen, som adgangsforholdene tillader. Kunden acceptere derfor pakken kan stilles på kundens grund, eller så tæt dette er muligt.

Kunden skal angive, om der skal benyttes nøgle med henblik på aflevering af pakken hos kunden, eller om der er fri og uhindret adgang til kundens hoveddør eller grund om natten. Ifald der skal benyttes nøgle, skal kunden sikre, at DAO365 A/S får en sådan udleveret. Kunden accepterer, at DAO365 A/S får udleveret nøglen.

Er det ikke muligt at aflevere Pakken til modtager, herunder henstille Pakken på modtagers adresse, for eksempel på grund af løsgående hunde, manglende snerydning/grusning eller en aflåst opgang, hvortil kunden ikke har sikret DAO365 A/S en nøgle, vil Pakken blive behandlet som uanbringelig, jf. nedenfor. DAO365 A/S tilstræber dog inden da, at kontakte Klingenberg ost med henblik på at aftale, hvordan pakken på anden vis kan afleveres. DAO365 A/S er dog ikke forpligtet hertil.

Uanbringelige Pakker

Uanbringelige Pakker indeholdende letfordærvelige fødevarer destrueres på Kundens regning.

Uanbringelige Pakker indeholdende fødevarer, der ikke er temperaturfølsomme, returneres til kunden på dennes regning.

Forsendelse

Inden vi bringer dine varer ud, klargøres de til turen. Varerne pakkes i egnede kasser, og det tjekkes nøje, at indholdet svarer til bestillingen. I nogle kasser hvor dette kræves vedlægges køleelement. Vi garanterer således, at dine varer holder sig afkølet frem til minimum kl. 10.00 på leveringsdagen. Med avanceret måleudstyr kontrollerer vi jævnligt kassernes evne til at holde varerne afkølet. Kontrollen udføres som stikprøver og i samråd med fødevaremyndighederne for at sikre, at fødevaresikkerheden er i top. Kasserne må, eller kan vi - af bakteriologiske årsager - ikke tage retur, så den er kundens ejendom.

Refusionspolitik

Vi leverer fødevarer. Der er ikke fortrydelsesret på købet af disse varer. Øvrige varer, der ikke er til husholdningens løbende forbrug, er omfattet af de almindelige fjernsalgsregler om fortrydelsesret. Hvis du fortryder købet af en sådan vare, skal du inden 14 dage efter modtagelsen sende varen retur til: Klingenberg ost. Du skal selv betale forsendelsen af varen. For at du kan fortryde købet, skal varen returneres i væsentligt samme stand og mængde som ved modtagelsen. Klingenberg ost skal altid kontaktes, før en vare sendes retur. Når vi har kontrolleret den returnerede vares stand, kontakter vi dig på e-mail for at høre, hvordan vi skal returnere dine penge.

Reklamation

Alle bestillinger håndpakkes og tjekkes på vores lager, inden de leveres til dig. Skulle du alligevel modtage en vare, som ikke lever op til dine forventninger, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan rette fejlen. For alle reklamationer gælder, at de skal ske hurtigst muligt. Kontakt os via e-mail cheeseweek@klingenbergost.dk eller info@klingenbergost.dk  Der kan være situationer, hvor vi beder dig sende den defekte vare retur til os. I sådanne tilfælde dækker vi de udgifter, du har i forbindelse med returneringen. På varer, der ikke er til husholdningens løbende forbrug, ydes 2 års reklamationsret i overensstemmelse med købelovens regler. Dette forudsætter, at det ikke er dig, der har behandlet varen forkert. Du skal reklamere hurtigst muligt efter, at du har opdaget fejlen. I tilfælde af forsinkelse vil leveringen ske hurtigst muligt, og vi tilstræber at give besked i god tid. Vi sælger hovedsageligt ost, og den ost vi sælger skal betragtes som spiseklar ved modtagelse, dog mærkes ost med Bedst før og nogle ønsker at lagre ost, for at opnå smagsændringer og modne disse. Klingenberg Ost modtager derfor ikke reklamationer på ost der har overskredet Bedst før datoen.

Forbehold

Der tages forbehold for skrivefejl, manglende levering, udsolgte varer, pris- og afgiftsændringer samt fejllink.

Klingenbergost.dk kan ikke gøres ansvarlig for information på eksterne links.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til: cheeseweek@klingenbergost.dk

Hvis det ikke lykkedes os, at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Klager over almindelige varer skal du gå til Forbrugerklagenævnet eller oprette en sag ved den nye europæsiske forbrugerportal ODR.

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf.: 41 71 50 00
kfst@kfst.dk – www.forbrug.dk

Online Dispute Resolution
http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Betingelser for handel ved Cheeseweek er senest opdateret 19-04-2018

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK