Ost på abonnement i #cheeseweek

Vi håndplukker månedens oste, så du kan opdage et væld af nye smage og lade dig inspirere

Læs mere

Ost på abonnement hver 4. uge

1. Alle pakker indeholder

 • 4, 6 eller 8 oste á ca. 200 g stk. samlet ca. 800, 1.200 eller 1.600 gram.

 • Lidt godt oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Beskrivelse og historie på hver ost, som du også altid kan finde på hjemmesiden.

 • Hvert kvartal belønner vi de faste abonnenter med en ekstra delikatesse fra Klingenberg.

2. Det er nemt fordi

 • Du altid kan sætte dit abonnement på ferie, eller nemt flytte levering til eksempelvis sommerhuset.

 • Levering er altid inkluderet i prisen.

 • Levering er hver fredag inden kl. 7:00 om morgenen til nærmeste hoveddør ved placering af ordre inden tirsdag kl. 23:59. Gælder både enkelt-køb og abonnement. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du kontakte Kundesupport.

 • Ostene leveres i flot æske, der nemt kan bruges som gaveæske.

3. Vælg din pakkestørrelse

Hver måned sammensætter vi udsøgte oste-kombinationer i pakkerne lille, mellem og stor, der passer til sæsonen og er med udgangspunkt i både inden- og udenlandske oste. Vi introducerer dig til spændende oste hver måned og samarbejder direkte med mejerier om sammensætningen af oste-kasserne.

Køb

Nye oste hver 4. ugeUdvalgte oste for | November

Lille

4 oste

349 DKK pr/md

Perfekt til at starte med og for dig som elsker ost.

1. Røget Vesterhavsost - Thise

Vesterhavsosten fra Thise lagres ved Bovbjerg Fyr, hvor det frådende Vesterhav er nærmeste nabo. Den salte luft der blæses ind på lagret, er med til at give osten sin karakter. En fast ost med en let nøddeagtig smag. Den røget version her, giver osten en mere distinkt smag der gør den rigtig god til oste-tapas hvor også der er charcuteri. En hvede øl el. et glas sød hvidvin til, så kan man godt invitere gæster.

2. Pecorino med trøffel

Pecorino er et fælles navn på italienske oste, som fremstilles af fåremælk. Navnet kommer fra det italienske ord ”pecora”, som betyder får. Pecorino med trøfler er en italiensk specialitet fra Toscana. Ost og trøfler er en magisk kombination, som denne toscanske fåremælksost er et bevis på. Trøflerne kommer fra den bjergrige region Umbria og giver osten en umiskendelig og meget delikat smag. Et godt glas Toscansk rødvin til og lidt groft brød, så føler man sig næsten tilbage i støvlelandet.

3. Svenbo-ost fra Sønderhavegård mejeri

Smagen er lidt tør og sødlig, men samtidig lidt blød, da det er en fuldfed ost med et højere fedtindhold. På Sønderhaven bruger man mælken fra køerne med mælkens naturlige fedtindhold. Bliver osten gammel, udvikler den krystaller, som giver osten en særlig karakteristisk smag. Sønderhaven Svenbo hører naturligt til på et ostebord, men kan også fint bruges som en snackost til et glas øl eller rødvin.

4. Klingenbergs udvalgte - Vores egen Julekrystalost

Denne ost skal bare smages. Vi har i samarbejde med et af de mejerier vi samarbejder med fået fornøjelsen af at udvikle en ost der er helt tilpas i styrken og samtidig opnår det helt rigtige antal af krystaller uden at blive fed i smag og konsistens. Den er fremragende til julebordet, da den er vanvittig god sammen med øl som Ale og hvede og pilsner.

 • 1 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden.

Mellem

6 oste

449 DKK pr/md

Perfekt til oste-entusiasten.

Indeholder alt fra Lille, og:

5. Petit Basque

Dette er en hårdost, med en blød frugtig smag. Ostemassen er lys gul, og smagen er cremet og mild af fåremælk. Osteskorpen ligner kurveflet. Skær osten i mindre trekanter og servér som del af en ostetapas, eller på ostebuffeten. Osten er også god som snack med et glas kraftig rødvin. Den kan også rives over en pastaret, eller bedre over en chili con carne.

6. Arla Unika Krondild

Krondild får lov at syrne længe i det lille ostekar på Troldhede Mejeri. Kort før man hælder osten på forme, tilfører ostemesteren dild via salt direkte i ostemassen. Til sidst vender man osten i krondild. Smagen er domineret af krondildens nuancer af kommen og osten har en blød konsistens. Smagen af dild er integreret i hele osten. Fra inderst til yderst.

Inkl. alle oste fra Lille pakken

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).
 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Stor

8 oste

529 DKK pr/md

Perfekt til familien som elsker ost.

Indeholder alt fra Lille + Mellem, og:

7. Rocinante gede-ost i rødvin

Denne spændende gedeost, er en forholdsvis "moderne" variant. Under lagringen bliver ostens skorpe vasket flere gange i rødvin. Smager vidunderligt og skal prøves hvis man elsker ost og rødvin.

8. Kornly - Arla Unika

Kornly er en fast ost modnet i rugkerner i minimum 6 måneder. Særlig smag og duft af korn og hø afhængig af kornets fugtighed. Helt særegen til et glas hvidvin.

Inkl. alle oste fra Lille og Mellem pakkerne.

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

FAQ

Hvordan kan jeg pause min abonnementskasse, ændre leveringsadresse eller opsige et abonnement?

Det kan du ved at gå i kontaktformularen på hjemmesiden. Sende en mail, eller ringe til kundesupport.

Hvornår får jeg min næste oste-pakke?

Ved placering af ordre inden tirsdag kl.23:59, leveres pakken med DAO365 fredag inden kl. 07:00 i samme uge.

Engangskøb eller abonnement?

Du kan med fordel afprøve et engangskøb, inden du opretter dig som abonnent.

Er det ikke for godt til at være sandt med de priser?

Jo, det kan det meget vel være.

Men vi tilstræber at drive forretningen Cheeseweek her, som en osteklub der dækker vores udgifter til dette. Og vi har vores fysiske forretninger, som er med til at gøre dette muligt.

Hvordan opsiges et abonnement?

Du kan opsige dit abonnement ved at kontakte os via vores kontaktformular.

Er skæreoste en del af ostepakkerne?

Nej, vi har ikke skæreost eller skiveost mv. i ostepakkerne, men hovedsageligt specialoste etc.

Hvis du ønsker en speciel-ordre med skæreost el. lignende skal du kontakte kundeservice for at se om det kan lade sig gøre.

Skal man et bestemt antal oste hver gang, eller kan man nøjes med 1 stk. ost?

Man skal minimum købe 4 oste og max 8 per placeret kasse-køb. Ønsker man mere end 8 oste, kan man foretage køb af en ekstra kasse.

Du kan kontakte os hvis du ønsker en speciel-ordre med oste, der vejer mere end 200 g pr. stk. Men vores oste er som udgangspunkt altid på cirka 200 g. 

Hvordan leveres ostepakken?

Vi leverer med DAO365 der garanterer levering til nærmeste hoveddør, som adgangsforholdene tillader inden kl.7:00 fredag morgen, så pakken kan tages ind på køl eller i osteklokken, inden man tager på arbejde eller hjemmefra. Bor du i en opgang, hvor hoveddøren er aflåst, bedes du kontakte Kundesupport. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du ligeledes kontakte Kundesupport. 

Altid gratis levering!

Ingen gider betale for levering, så vi har indregnet leveringsomkostningerne i vores kostpris, således behøver du kun koncentrere dig om at finde de udsøgte oste og glæde dig til de kommer.

Kan vægten på osten variere?

Ja! Vores oste er ikke maskinskåret, men håndskåret. Dvs. vægten kan variere en smule +/- Men vi tilstræber naturligvis altid at ramme nøjagtigt.

Kundesupport

Vores kundesupport kan kontaktes direkte på telefon 40 33 63 83 mellem kl. 12:00 & 14:00 på alle hverdage eller via mail på cheeseweek@klingenbergost.dk

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK