Ost på abonnement i #cheeseweek

Vi håndplukker månedens oste, så du kan opdage et væld af nye smage og lade dig inspirere

Læs mere

Ost på abonnement hver 4. uge

1. Alle pakker indeholder

 • 4, 6 eller 8 oste á ca. 200 g stk. samlet ca. 800, 1.200 eller 1.600 gram.

 • Lidt godt oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Beskrivelse og historie på hver ost, som du altid kan finde på hjemmesiden.

 • Hvert kvartal belønner vi de faste abonnenter med en ekstra delikatesse fra Klingenberg.

2. Det er nemt fordi

 • Du altid kan sætte dit abonnement på ferie, eller nemt flytte levering til eksempelvis sommerhuset.

 • Levering er altid inkluderet i prisen.

 • Levering er hver fredag inden kl. 7:00 om morgenen til nærmeste hoveddør ved placering af ordre inden tirsdag kl. 23:59. Gælder både enkelt-køb og abonnement.

 • Ostene leveres i flot æske, der nemt kan bruges som gaveæske.

3. Vælg din pakkestørrelse

Hver måned sammensætter vi udsøgte oste-kombinationer i pakkerne lille, mellem og stor, der passer til sæsonen og er med udgangspunkt i både inden- og udenlandske oste. Vi introducerer dig til spændende oste hver måned og samarbejder direkte med mejerier om sammensætningen af oste-kasserne.

Køb

Nye oste hver 4. ugeUdvalgte oste for | September

Lille

4 oste

349 DKK pr/md

Perfekt til at starte med og for dig som elsker ost.

1. Rotterdam gedegouda

Rotterdam Gedegouda lagret er endnu en genistreg fra Holland. Rotterdam gedegouda er en ost der mest af alt minder om en lagret gouda (ala Prima donna) med krystaller i, bare på gedemælk. Smagen af gedemælken er dog ikke som vi kender den fra andre gedeoste, den og konsistensen er nemlig stadig som fra lagret gouda, sød og knasende.

2. Morbier

Morbier en af Frankrigs højdespringere. Den er ikke kun kendt for sin smag, men også for sit udsende med aske-striben i midten af osten. På dansk kaldes den også Aften/morgen-ost, hvilket henviser til dens historie. Morbier er fremstillet på råmælk, smagen er fyldig, men mild. Morbier modtog AOC mærket (AOP) den 22-12-2000

3. Fyrmester ost fra Thise

Fyrmester er storebror til Vesterhavsosten, men hvor den gammelkendte ost har ligget til lagring i 30 uger, er Fyrmester lagret i mindst et år på Bovbjerg ostelager ved Vesterhavet inden den bliver sat til salg. Den ekstra lagringstid giver en kraftig smag og en fast konsistens med krystaller.

4. Klingenbergs udvalgte

Hver måned udvælger Klingenberg en udsøgt ost vi har fundet på et af de markeder vi besøger, og som vi synes du skal forkæles med. Glæd dig til at smage hvad vi har udvalgt denne måned.

 • 1 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • 1. Opskrift med én af ostene.

 • Histrorien bag hver ost.

Mellem

6 oste

449 DKK pr/md

Perfekt til oste-entusiasten.

Indeholder alt fra Lille, og:

5. Arla Unika Kry Råmælksost

Dygtige danske kokke havde længe efterspurgt en dansk råmælksost, og derfor skabte Arla unika Kry. En ost på upasteuriseret mælk fra én besætning på Sundgaard ved Holstebro udvalgt på grund af sin mælkekvalitet. Råmælksosten Kry, fremstilles på Tirstrup Mejeri, hvorefter den passes og modnes i 9 måneder på Affinage Centeret Unika, som ligger i forlængelse af mejeriet.

6. Dronning Victoria

Denne ost fra Nørup mejeri, er lavet som en fast-ost og er en dansk comté-type. Victoria er lageret omkring 9 måneder og smager himmelsk – Prøv den sammen med lidt godt charcuteri og et kraftigt glas rødvin.

Inkl. alle oste fra Lille pakken

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).
 • 1. Opskrift med én af ostene.
 • Histrorien bag hver ost.

Stor

8 oste

529 DKK pr/md

Perfekt til familien som elsker ost.

Indeholder alt fra Lille + Mellem, og:

7. Comté 24 måneder

Comté er en fantastisk ost med pikant, sødme, nærmest nøddeagtig smag. Den lysegule, faste ostemasse er flot og indbydende. Comté er velegnet som snack til en kølig drink på terrassen, på ostebordet, i fondue eller til gratinering. Comté der er AOC stemplet har sin oprindelse i Jurabjergene med en historie der går mere end 1000 år tilbage. Comté produceres også i andre dele af Frankrig, men de kan ikke bryste sig med AOC betegnelsen.

8. Grottelageret Gruyere.

Denne store schweiziske osteklassiker stammer fra byen Gruyère i kantonen Freiburg, og de tidligste optegnelser går helt tilbage til år 1115. Selvom Gruyère og Emmental er meget nært beslægtede, adskiller Gruyère sig dog klart fra Emmentaler. Grottelagret Gruyère har en helt fantastisk eftersmag, og er ikke så tør som Emmentaler. Den mørkebrune, rustikke overflade skyldes det lange ophold i grotten.

Inkl. alle oste fra Lille og Mellem pakkerne.

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • 1. Opskrift med én af ostene.

 • Histrorien bag hver ost.

FAQ

Hvordan kan jeg pause min abonnementskasse, ændre leveringsadresse eller opsige et abonnement?

Det kan du ved at gå i kontaktformularen på hjemmesiden. Sende en mail, eller ringe til kundesupport.

Hvornår får jeg min næste oste-pakke?

Ved placering af ordre inden tirsdag kl.23:59, leveres pakken med DAO365 fredag inden kl. 07:00 i samme uge.
Ved engangskøb leveres også tirsdag ved placering af ordre lørdag inden kl. 23:59.

Er det i en opgang DAO365 ikke har adgang til, så skal DAO365 have tilsendt nøgle. Spørg kundesupport for hjælp til dette. Dog skal nævnes at DAO365 har adgang til de fleste opgange i Danmark.

Ved abonnement bliver din ostepakke leveret én fredag hver 4. uge. Efterfølgende ostepakker leveres altså med 4 ugers interval fra den pågældende fredag du får første levering. Dvs. du faktisk modtager 13 pakker om året. Husk at du altid kan logge ind på klingenbergost.dk og se kommende leveringer.

Engangskøb eller abonnement?

Du kan med fordel afprøve et engangskøb, inden du opretter dig som abonnent.

Er det ikke for godt til at være sandt med de priser?

Jo, det kan det meget vel være.

Men vi tilstræber at drive forretningen Cheeseweek her, som en osteklub der dækker vores udgifter til dette. Og vi har vores fysiske forretninger, som er med til at gøre dette muligt.

Hvordan opsiges et abonnement?

Du kan opsige dit abonnement ved at kontakte os via vores kontaktformular.

Er skæreoste en del af ostepakkerne?

Nej, vi har ikke skæreost eller skiveost mv. i ostepakkerne, men hovedsageligt specialoste etc.

Hvis du ønsker en speciel-ordre med skæreost el. lignende skal du kontakte kundeservice for at se om det kan lade sig gøre.

Skal man et bestemt antal oste hver gang, eller kan man nøjes med 1 stk. ost?

Man skal minimum købe 4 oste og max 8 per placeret kasse-køb. Ønsker man mere end 8 oste, kan man foretage ét køb mere uden meromkostning.

Du kan kontakte os hvis du ønsker en speciel-ordre med oste, der vejer mere end 200 g pr. stk. Men vores oste er som udgangspunkt altid på cirka 200 g. 

Hvordan leveres ostepakken?

Vi leverer med DAO365 der garanterer levering til nærmeste hoveddør, som adgangsforholdene tillader inden kl.7:00 fredag morgen, så pakken kan tages ind på køl eller i osteklokken, inden man tager på arbejde eller hjemmefra. Er det i en opgang DAO365 ikke har adgang til, så skal DAO365 have tilsendt nøgle.

Altid gratis levering!

Ingen gider betale for levering, så vi har indregnet leveringsomkostningerne i vores kostpris, således behøver du kun koncentrere dig om at finde de udsøgte oste og glæde dig til de kommer.

Kan vægten på osten variere?

Ja! Vores oste er ikke maskinskåret, men håndskåret. Dvs. vægten kan variere en smule +/- Men vi tilstræber naturligvis altid at ramme nøjagtigt.

Kundesupport

Vores kundesupport kan kontaktes direkte på telefon 40 33 63 83 mellem kl. 12:00 & 14:00 på alle hverdage eller via mail på cheeseweek@klingenbergost.dk

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK