Ost på abonnement i #cheeseweek

Vi håndplukker månedens oste, så du kan opdage et væld af nye smage og lade dig inspirere

Læs mere

Ost på abonnement

1. Det med småt

 • Du kan nemt vælge én måned fra hvis du ønsker det.

 • Gratis levering hver måned.

 • Levering på alle fredage inden kl 7:00

 • Leveres i flot æske.

2. Alle pakker indeholder

 • 4, 6 eller 8 oste á ca. 200 g stk. Samlet ca. 800, 1.200 eller 1.600 g.

 • 1 eller 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Beskrivelse af hver ost.

 • Hvert kvartal inkluderes en ekstra lækker delikatesse fra Klingenberg Ost & Delikatesser.

3. Vælg din pakkestørrelse

Hver måned sammensætter vi udsøgte oste-kombinationer i pakkerne lille, mellem og stor, der passer til sæsonen, eller er med udgangspunkt i en bestemt region eller land. Vi introducerer dig til nye og spændende oste hver måned og tager afsæt i den egn og de mejerier vi nøje har udvalgt til måneden.

Køb

Nye oste hver månedMånedens udvalgte oste | Maj

Lille

4 oste

349 DKK pr/md

Perfekt til at starte med og for dig som elsker ost.

1. Arla Unika Luna

Luna fra Unika er ligesom de andre Unika oste en meget velsmagende ost. Den er tør, rig på nød- desmag og indeholder masser af protein-krystaller også kaldet saltkrystaller. Unika er en serie af oste, hvor der er kræset for sanserne, smag, konsistens og udseende.

2. Thise Kings Jersey

Kings Jersey er økologisk ost produceret på økolo- gisk Jersey mælk. Den er lagret i 8 mdr. og har trods sin unge alder en dyb og afrundet, men alligevel markant smag. Kings Jersey modtog en guldmedal- je i ”The 3rd World Jersey Cheese Awards” på Jersey Islands, UK i okt. 2012. 150 oste fra hele verden (alle produceret af Jersey mælk) deltog i konkurrencen og der blev uddelt 15 guldmedaljer, hvor Thise altså fik den ene af dem.

3. Rå Hinge fra Naturmælk

Rå Hinge fra Naturmælk, en af de få råmælksoste der fremstilles i Danmark. Rå Hinge er fremstillet i samarbejde med Osteriet Hinge, der leverer mæl- ken fra egne køer til fremstilingen af osten. Rå Hin- ge er bare én ud af den nye serie af oste fra Osteriet Hinge. Smagen er fyldig, men ikke stærk.

4. Klingenbergs udvalgte

Hver måned udvælger Klingenberg en udsøgt ost vi har fundet på et af de markeder vi besøger, og som vi synes du skal forkæles med.

 • 1 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • 1. Opskrift med én af ostene.

 • Histrorien bag hver ost.

Mellem

6 oste

449 DKK pr/md

Perfekt til oste-entusiaten.

Indeholder alt fra Lille, og:

5. Sønderhaven Herredsosten

Herredsosten er en Maribotype, med mange små huller. Allerede efter ca. 4 uger er osten færdig- modnet. Herefter bliver osten vasket og tørret, og derefter malet gul, med en fødevaregodkendt coatningfarve, for at forhindre udtørring. Smagen er mild, hvilket gør at osten også kan bruges som hverdagsost såvel som snackost og til madlavning. Herredsosten er også i en udgave med kommen, det skulle efter sigende, være Chr.9 ynglings ost.

6. Morbier

Morbier en af Frankrigs højdespringere. Den er ikke kun kendt for sin smag, men også for sit udseen- dende med aske-striben i midten af osten. På dansk kaldes den også Aften/morgen-ost, hvilket henviser til dens historie. Morbier er fremstillet på råmælk, smagen er fyldigt, men mild. Morbier mod tog AOC mærket (AOP) den 22-12-2000.

Inkl. alle oste fra Lille pakken

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).
 • 1. Opskrift med én af ostene.
 • Histrorien bag hver ost.

Stor

8 oste

529 DKK pr/md

Perfekt til familien som elsker ost.

Indeholder alt fra Lille + Mellem, og:

7. Mammen – Tange sø

Tange sø fra Mammen Mejeri har dejlig fyldig smag og der er en god balance mellem sødme, umami og intens styrke. Konsistensen er fast, smagen er unik. Tange Sø Osten er perfekt til tapasbordet, som snack eller i en sandwich.

8. Rotterdam Gedegouda lagret

Rotterdam Gedegouda lagret er endnu en genistreg fra Holland. Rotterdam gedegouda er en ost der mest af alt minder om en lagret gouda (ala Prima donna) med krystaller i, bare på gedemælk. Smagen af gede- mælken er ikke som vi kender den fra andre gedeoste. Smagen og konsistensen er stadig som vi kender den fra lagret gouda, sød og knasende.

Inkl. alle oste fra Lille og Mellem pakkerne.

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • 1. Opskrift med én af ostene.

 • Histrorien bag hver ost.

FAQ

Hvordan kan jeg pause mit abonnement?

Du kan pause dit abonnement ved at kontakte os via vores kontaktformular.

Hvornår får jeg min næste ostepakke?

Din ostepakke bliver leveret én fredag hver måned. Efterfølgende ostepakker leveres med en måneds interval fra den pågældende fredag. Husk at du altid kan logge ind på klingenbergost.dk og se kommende leveringer. Ved bestilling inden tirsdag kl.23:59, leveres pakken fredag i samme uge.

Engangskøb eller abonnement?

Du kan med fordel afprøve et engangskøb, inden du opretter dig som abonnent.

Hvordan ændre jeg leveringsadresse?

Du kan ændre leveringsadresse for dit abonnement ved at kontakte os via vores kontaktformular.

Hvordan opsiges et abonnement?

Du kan opsige dit abonnement ved at kontakte os via vores kontaktformular.

Er skæreoste en del af ostepakkerne?

Nej, vi har ikke skæreoste i ostepakkerne.

Hvordan ændrer jeg mit abonnement?

På siden kan du i vores kontaktformular vælge mellem:

 • Ændring af leveringsadresse
 • Opsigelse af abonnement
 • Pause af abonnement
 • Ændre i pakkestørrelse
 • Ring mig op

Derefter kontaktes du af første ledige medarbejder på din angivet mail eller pr. telefon for bekræftelse på dit ønske. Vores kundesupport kan også kontaktes direkte på telefon 40 33 63 83 mellem kl. 12:00 & 14:00 på alle hverdage eller via mail på cheeseweek@klingenbergost.dk

Hvordan leveres ostepakken?

Vi leverer med DAO365 der garanterer levering til nærmeste hoveddør, som adgangsforholdene tillader inden kl.7:00 fredag morgen, så pakken kan tages ind på køl eller i osteklokken, inden man tager på arbejde eller hjemmefra. Er det i en opgang DAO365 ikke har adgang til, så skal DAO365 have tilsendt nøgle.

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK