Ost på abonnement i #cheeseweek

Vi håndplukker månedens oste, så du kan opdage et væld af nye smage og lade dig inspirere

Læs mere

Ost på abonnement hver 4. uge

1. Alle pakker indeholder

 • 4, 6 eller 8 oste á ca. 200 g stk. samlet ca. 800, 1.200 eller 1.600 gram.

 • Lidt godt oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Beskrivelse og historie på hver ost, som du også altid kan finde på hjemmesiden.

 • Hvert kvartal belønner vi de faste abonnenter med en ekstra delikatesse fra Klingenberg.

2. Det er nemt fordi

 • Du altid kan sætte dit abonnement på ferie, eller nemt flytte levering til eksempelvis sommerhuset.

 • Levering er altid inkluderet i prisen.

 • Levering er hver fredag inden kl. 7:00 om morgenen til nærmeste hoveddør ved placering af ordre inden tirsdag kl. 23:59. Gælder både enkelt-køb og abonnement. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du kontakte Kundesupport.

 • Ostene leveres i flot æske, der nemt kan bruges som gaveæske.

3. Vælg din pakkestørrelse

Hver måned sammensætter vi udsøgte oste-kombinationer i pakkerne lille, mellem og stor, der passer til sæsonen og er med udgangspunkt i både inden- og udenlandske oste. Vi introducerer dig til spændende oste hver måned og samarbejder direkte med mejerier om sammensætningen af oste-kasserne.

Køb

Nye oste hver 4. ugeUdvalgte oste for | Januar

Lille

4 oste

349 DKK pr/md

Perfekt til at starte med og for dig som elsker ost.

1. Gammel Knas - Arla Unika

Gammel knas er resultatet af Unikas ønske om en nyfortolkning af den ellers så folkekære havarti. Navnet Gammel Knas hentyder ikke til ostens smag, men til den lange modningsperiode på 24 mdr. Gammel Knas har en meget fin balance mellem det søde, det fede og det syrlige. Konsistensen er blød og fed og smelter i munden, og de knasende proteinkrystaller gør den unik.

2. Gul Krystal ost fra Them.

En intens smag med noter af karamel, frugt og umami. Them Gul Krystal har en fast men smidig og skærbar konsistens. Osten egner sig perfekt til oste og tapas-bordet, som topping på salater . Osten er også velegnet til at rive over pasta-retter.

3. Monte Enebro - En new-age spansk gedeost

Monte Enebro er en blød modnet gedeost, håndlavet udelukkende af den legendariske ostemager Rafael Baez og hans datter Paloma i Avila, Spanien. Den er lavet af pasteuriseret mælk og derefter modnet ved brug af Penicillium Roqueforti, den samme form brugt til at lave Roquefort. Blåskimmelen udvikler sig dog kun på ostens skind og tilføjer til Monte Enebros karakteristiske udseende og komplekse smag. Det er en af de mest ansete, new-age oste fra Spanien.

4. Klingenbergs udvalgte - Gedekrystal ost

Vi har her fundet et parti lagret gouda på gedemælk. De er virkelig gode og er nok noget af det bedste indenfor gedeoste. Det synes vi i hvert fald. Den her er lagret i 10 mdr. og er vidunderlig at ´snacke´ af, sammen med et godt glas vin.

 • 1 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden.

Mellem

6 oste

449 DKK pr/md

Perfekt til oste-entusiasten.

Indeholder alt fra Lille, og:

5. Bavaria Blu - Blåskimmel-ost.

Denne ost er lavet af højeste kvalitetsmælk fra de bayerske alper. Køerne fodres på det saftige græs fra de grønne græsgange fyldt med duftende urter i dette betagende smukke landskab, der giver Bayern blu sin unikke smag. Osten er håndlavet og efter en traditionel opskrift, Osten er lactose-fri og er fremstillet helt uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

6. Trøffelbrie

Denne ost er vidunderlig - Tilpas modnet og med den lækreste trøffelcreme i midten. Osten går godt sammen med en kraftig rødvin og lidt sukkersyltede figner. Den kan nemt udgøre desserten efter en god hovedret - Der kan man suplere den med en god portvin eller muscat-vin.

Inkl. alle oste fra Lille pakken

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).
 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Stor

8 oste

529 DKK pr/md

Perfekt til familien som elsker ost.

Indeholder alt fra Lille + Mellem, og:

7. Thise Midsommerost

Midsommer-Osten er en økologisk ost fra Thise mejeri er bevis på hvor vigtig klimaet er for oste. Lagret i 6 måneder. Smagen er dyb og afrundet, og tager hurtigt en tilbage til solskin og fuglesang.

8. Krondild - Arla Unika

Krondild får lov at syrne længe i det lille ostekar på Troldhede Mejeri. Kort før man hælder osten på forme, tilfører ostemesteren dild via salt direkte i ostemassen. Til sidst vender man osten i krondild. Smagen er domineret af krondildens nuancer af kommen og osten har en blød konsistens. Smagen af dild er integreret i hele osten. Fra inderst til yderst.

Inkl. alle oste fra Lille og Mellem pakkerne.

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

FAQ

Hvordan kan jeg pause min abonnementskasse, ændre leveringsadresse eller opsige et abonnement?

Det kan du ved at gå i kontaktformularen på hjemmesiden. Sende en mail, eller ringe til kundesupport.

Hvornår får jeg min næste oste-pakke?

Ved placering af ordre inden tirsdag kl.23:59, leveres pakken med DAO365 fredag inden kl. 07:00 i samme uge.

Engangskøb eller abonnement?

Du kan med fordel afprøve et engangskøb, inden du opretter dig som abonnent.

Er det ikke for godt til at være sandt med de priser?

Jo, det kan det meget vel være.

Men vi tilstræber at drive forretningen Cheeseweek her, som en osteklub der dækker vores udgifter til dette. Og vi har vores fysiske forretninger, som er med til at gøre dette muligt.

Hvordan opsiges et abonnement?

Du kan opsige dit abonnement ved at kontakte os via vores kontaktformular.

Er skæreoste en del af ostepakkerne?

Nej, vi har ikke skæreost eller skiveost mv. i ostepakkerne, men hovedsageligt specialoste etc.

Hvis du ønsker en speciel-ordre med skæreost el. lignende skal du kontakte kundeservice for at se om det kan lade sig gøre.

Skal man et bestemt antal oste hver gang, eller kan man nøjes med 1 stk. ost?

Man skal minimum købe 4 oste og max 8 per placeret kasse-køb. Ønsker man mere end 8 oste, kan man foretage køb af en ekstra kasse.

Du kan kontakte os hvis du ønsker en speciel-ordre med oste, der vejer mere end 200 g pr. stk. Men vores oste er som udgangspunkt altid på cirka 200 g. 

Hvordan leveres ostepakken?

Vi leverer med DAO365 der garanterer levering til nærmeste hoveddør, som adgangsforholdene tillader inden kl.7:00 fredag morgen, så pakken kan tages ind på køl eller i osteklokken, inden man tager på arbejde eller hjemmefra. Bor du i en opgang, hvor hoveddøren er aflåst, bedes du kontakte Kundesupport. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du ligeledes kontakte Kundesupport. 

Altid gratis levering!

Ingen gider betale for levering, så vi har indregnet leveringsomkostningerne i vores kostpris, således behøver du kun koncentrere dig om at finde de udsøgte oste og glæde dig til de kommer.

Kan vægten på osten variere?

Ja! Vores oste er ikke maskinskåret, men håndskåret. Dvs. vægten kan variere en smule +/- Men vi tilstræber naturligvis altid at ramme nøjagtigt.

Kundesupport

Vores kundesupport kan kontaktes direkte på telefon 40 33 63 83 mellem kl. 12:00 & 14:00 på alle hverdage eller via mail på cheeseweek@klingenbergost.dk

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK