Ost på abonnement i #cheeseweek

Vi håndplukker månedens oste, så du kan opdage et væld af nye smage og lade dig inspirere

Læs mere

Ost på abonnement hver 4. uge

1. Alle pakker indeholder

 • 4, 6 eller 8 oste á ca. 200 g stk. samlet ca. 800, 1.200 eller 1.600 gram.

 • Lidt godt oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Beskrivelse og historie på hver ost, som du også altid kan finde på hjemmesiden.

 • Hvert kvartal belønner vi de faste abonnenter med en ekstra delikatesse fra Klingenberg.

2. Det er nemt fordi

 • Du altid kan sætte dit abonnement på ferie, eller nemt flytte levering til eksempelvis sommerhuset.

 • Levering er altid inkluderet i prisen.

 • Levering er hver fredag inden kl. 7:00 om morgenen til nærmeste hoveddør ved placering af ordre inden tirsdag kl. 23:59. Gælder både enkelt-køb og abonnement. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du kontakte Kundesupport.

 • Ostene leveres i flot æske, der nemt kan bruges som gaveæske.

3. Vælg din pakkestørrelse

Hver måned sammensætter vi udsøgte oste-kombinationer i pakkerne lille, mellem og stor, der passer til sæsonen og er med udgangspunkt i både inden- og udenlandske oste. Vi introducerer dig til spændende oste hver måned og samarbejder direkte med mejerier om sammensætningen af oste-kasserne.

Køb

Nye oste hver 4. ugeUdvalgte oste for | Juni

Lille

4 oste

349 DKK pr/md

Perfekt til at starte med og for dig som elsker ost.

1. Morbier

Morbier en af Frankrigs højdespringere. Den er ikke kun kendt for sin smag, men også for sit udseendende med aske-striben i midten af osten. På dansk kaldes den også Aften/morgen-ost, hvilket henviser til dens historie. Morbier er fremstillet på råmælk, smagen er fyldigt, men mild. Morbier mod tog AOC mærket (AOP) den 22-12-2000

2. Vesterbotten

Har du nogensinde været på roadtrip i det nordlige Sverige, kan det være, du har været i Västerbotten. Det er nemlig en region i nord-Sverige der er kendt for sin ost. Den bruges som oftest i en Västerbottenpaj, der er en speciel ostetærte. En Vesterbotten er kendt for flere ting, især det at den er lagret i lang tid og smager af rigtigt meget og bruges i forbindelse med de kendte svenske Krebsegilder i august og september.

3. Pecorino med oliven

Pecorino er lavet på fåremælk og er en Italiens ældste oste og i 1000 variationer. Så tidligt som for 2000 år siden serverede Sabinerne Pecorino. Navnet Pecorino bruges generelt om italiensk fåreoste, der for findes pecorino over alt i Italien og i mange forskellige variationer. Pecorino har en lidt kraftig, krydret smag. Og kan bruges som snack såvel som til madlavning.

4. Klingenbergs udvalgte (Emmentaler Schweiz)

Osten fremstilles af upasteuriseret mælk og modnes i mindst 4 måneder. Under lagringen dannes de karakteristiske huller og den nøddeagtige, fyldige smag. AOP-kvalitetsbeskyttelsen sikrer blandt andet, at osten kommer fra Emmedalen, og at køerne udelukkende har spist naturligt foder som græs og hø. - Skøn på ostebordet.

 • 1 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden.

Mellem

6 oste

449 DKK pr/md

Perfekt til oste-entusiasten.

Indeholder alt fra Lille, og:

5. Parmesan 24 mdr.

Parmigiano Reggiano ost DOP - ost fremstillet i Parma. Parmigiano fra bjerget, lagret 24 måneder og er kvalitetsstæmplet af sammenslutningen for Parmigiano Reggiano. Denne er uden diskussion “Ostenes konge” det bedste af de bedste! Og er fantastisk revet på en pastaret, kødsauce eller lignende

6. Manchego 6 mdr.

Manchego er en ost fremstillet i La Mancha-regionen i Spanien. Navnet har osten fra de får, der leverer mælken – manchega-racen. Det er kun indenfor La Mancha-regionen og med netop disse får, der må fremstilles Manchego-oste. Det er med til at opretholde den bedste kvalitet, hvad angår råvarer, fremstilling og i sidste ende smag. Den er fast og har smøragtig tekstur med en karakteristisk og veludviklet, men alligevel cremet og mild smag

Inkl. alle oste fra Lille pakken

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).
 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Stor

8 oste

529 DKK pr/md

Perfekt til familien som elsker ost.

Indeholder alt fra Lille + Mellem, og:

7. Thybo ost

Thybo ost er en økologisk ost fra Thise Mejeri. Osten er udviklet i samarbejde med Thisted Museum, Thise Mejeri og landmanden Nicolaj Nicolajsen. Osten er oprindeligt det man kalder en præstost.

8. Havgus fra Arla Unika

Havgus er en såkaldt single-farm-ost lavet af økologisk mælk fra nygård Tøndermarsken. Havgus dufter sødt og smager rent med toner af karamel og brunet smør. Eftersmagen er syrlig med frugtnoter af ananas og melon. Havgus er håndlavet og lagret i mindst 52 uger. Ostene bliver modnet med en særlig mælksesyrekultur, med mange år på bagen.

Inkl. alle oste fra Lille og Mellem pakkerne.

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

FAQ

Hvordan kan jeg pause min abonnementskasse, ændre leveringsadresse eller opsige et abonnement?

Det kan du ved at gå i kontaktformularen på hjemmesiden. Sende en mail, eller ringe til kundesupport.

Hvornår får jeg min næste oste-pakke?

Ved placering af ordre inden tirsdag kl.23:59, leveres pakken med DAO365 fredag inden kl. 07:00 i samme uge.

Engangskøb eller abonnement?

Du kan med fordel afprøve et engangskøb, inden du opretter dig som abonnent.

Er det ikke for godt til at være sandt med de priser?

Jo, det kan det meget vel være.

Men vi tilstræber at drive forretningen Cheeseweek her, som en osteklub der dækker vores udgifter til dette. Og vi har vores fysiske forretninger, som er med til at gøre dette muligt.

Hvordan opsiges et abonnement?

Du kan opsige dit abonnement ved at kontakte os via vores kontaktformular.

Er skæreoste en del af ostepakkerne?

Nej, vi har ikke skæreost eller skiveost mv. i ostepakkerne, men hovedsageligt specialoste etc.

Hvis du ønsker en speciel-ordre med skæreost el. lignende skal du kontakte kundeservice for at se om det kan lade sig gøre.

Skal man et bestemt antal oste hver gang, eller kan man nøjes med 1 stk. ost?

Man skal minimum købe 4 oste og max 8 per placeret kasse-køb. Ønsker man mere end 8 oste, kan man foretage køb af en ekstra kasse.

Du kan kontakte os hvis du ønsker en speciel-ordre med oste, der vejer mere end 200 g pr. stk. Men vores oste er som udgangspunkt altid på cirka 200 g. 

Hvordan leveres ostepakken?

Vi leverer med DAO365 der garanterer levering til nærmeste hoveddør, som adgangsforholdene tillader inden kl.7:00 fredag morgen, så pakken kan tages ind på køl eller i osteklokken, inden man tager på arbejde eller hjemmefra. Bor du i en opgang, hvor hoveddøren er aflåst, bedes du kontakte Kundesupport. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du ligeledes kontakte Kundesupport. 

Altid gratis levering!

Ingen gider betale for levering, så vi har indregnet leveringsomkostningerne i vores kostpris, således behøver du kun koncentrere dig om at finde de udsøgte oste og glæde dig til de kommer.

Kan vægten på osten variere?

Ja! Vores oste er ikke maskinskåret, men håndskåret. Dvs. vægten kan variere en smule +/- Men vi tilstræber naturligvis altid at ramme nøjagtigt.

Kundesupport

Vores kundesupport kan kontaktes direkte på telefon 71 99 60 99 mellem kl. 12:00 & 14:00 på alle hverdage eller via mail på cheeseweek@klingenbergost.dk

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK