Ost på abonnement i #cheeseweek

Vi håndplukker månedens oste, så du kan opdage et væld af nye smage og lade dig inspirere

Læs mere

Ost på abonnement hver 4. uge

1. Alle pakker indeholder

 • 4, 6 eller 8 oste á ca. 200 g stk. samlet ca. 800, 1.200 eller 1.600 gram.

 • Lidt godt oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Beskrivelse og historie på hver ost, som du også altid kan finde på hjemmesiden.

 • Hvert kvartal belønner vi de faste abonnenter med en ekstra delikatesse fra Klingenberg.

2. Det er nemt fordi

 • Du altid kan sætte dit abonnement på ferie, eller nemt flytte levering til eksempelvis sommerhuset.

 • Levering er altid inkluderet i prisen.

 • Levering er hver fredag inden kl. 7:00 om morgenen til nærmeste hoveddør ved placering af ordre inden tirsdag kl. 23:59. Gælder både enkelt-køb og abonnement. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du kontakte Kundesupport.

 • Ostene leveres i flot æske, der nemt kan bruges som gaveæske.

3. Vælg din pakkestørrelse

Hver måned sammensætter vi udsøgte oste-kombinationer i pakkerne lille, mellem og stor, der passer til sæsonen og er med udgangspunkt i både inden- og udenlandske oste. Vi introducerer dig til spændende oste hver måned og samarbejder direkte med mejerier om sammensætningen af oste-kasserne.

Køb

Nye oste hver 4. ugeUdvalgte oste for | Oktober

Lille

4 oste

349 DKK pr/md

Perfekt til at starte med og for dig som elsker ost.

1. Tome Fleurs D'Alpage

Fast tysk alpeost fremstillet af komælk. Skorpen er prydet af små tørret alpe-blomster. Blomsterne forstærker smagsnuancerne i osten. Osten er en fast-ost og den er vidunderlig på oste-tapas bordet og med et godt glas vin til, er den en af de oste som virkelig huskes for dens raffinerede og velkomponerede smagsnuancer.

2. Ubriaco del Vajont Osten

Ubriaco del Vajont har en særlig blød konsistens og en frugtagtig og aromatisk duft, med en kraftig, næsten skarp smag. Yderst er den violet, efter den er blevet efterladt 5 dage i rødvinsmask og lys halmgul, hvis masken er fra hvide druer. Ubriaco del Vajont er en Italiensk Montasio-type ost og er særlig typisk for Veneto-regionen. Mask er resterne efter druerne er presset og blandes med faste dele af Cabernet og Merlot-druer.

3. Tomme pur brebis

Denne Tomme er lavet i hjertet af Pyrénées Atlantiques, mere præcist i Lons i Béarn. Den opnåede ostemasse brydes op og saltes. Derefter bliver den støbt, presset og tørret. En unik produktion, der giver den denne specielle smag. Og det er i løbet af sin modningsfase, i en fugtig kælder i to måneder, at osten har masser af tid til at perfektere sin smag.

4. Klingenbergs udvalgte

Hver måned udvælger Klingenberg en udsøgt ost vi har fundet på et af de markeder vi besøger, og som vi synes du skal forkæles med. Glæd dig til at smage hvad vi har udvalgt denne måned.

 • 1 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden.

Mellem

6 oste

449 DKK pr/md

Perfekt til oste-entusiasten.

Indeholder alt fra Lille, og:

5. Tomme dé savoie

Tomme de Savoie er en klassisk fransk ost, der er fremstillet i Savoyen i det østlige Frankrig siden 1650. Osten er fremstillet af termiseret mælk. Tomme de Savoies overflade er dækket af en naturlig grå- og hvidskimmel, som man ikke skal lade sig afskrække af (dog anbefales det ikke at spise skorpen). Selve ostemassen har en flot lys, gul farve. Smagen er mild og samtidig fyldig og en anelse syrlig. Konsistensen er kompakt og elastisk.

6. Thise Rav-ost

Fremstilles af økologisk mælk fra køer der har deres græsgange tæt på Thyborøn. Navnet Rav ost henviser ikke til hverken smag eller udsendende, men osten er dedikeret til RavÅge, Danmarks første miljøaktivist der boede Thyborøn. Rav osten er sin egen, selvom mange vil kalde den for Vesterhavsostens lillebror. Rav ost lagre i 14 uger og har en mild og fyldig smag.

Inkl. alle oste fra Lille pakken

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).
 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Stor

8 oste

529 DKK pr/md

Perfekt til familien som elsker ost.

Indeholder alt fra Lille + Mellem, og:

7. Kornly fra Arla Unika

Kornly er en fast ost modnet i rugkerner i minimum 6 måneder. Særlig smag og duft af korn og hø afhængig af kornets fugtighed. Helt særegen til et glas hvidvin.

8. Pecorino Sardo

Denne ost har man lavet siden antikkens Italien og stammer fra Sicilien. Dens tekstur er let blød, med en intens krydret smag. Den er perfekt til lyse kødretter og at rive på pasta. Den nydes også godt med andet salt mad pga. den lyse og fine karakter.

Inkl. alle oste fra Lille og Mellem pakkerne.

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

FAQ

Hvordan kan jeg pause min abonnementskasse, ændre leveringsadresse eller opsige et abonnement?

Det kan du ved at gå i kontaktformularen på hjemmesiden. Sende en mail, eller ringe til kundesupport.

Hvornår får jeg min næste oste-pakke?

Ved placering af ordre inden tirsdag kl.23:59, leveres pakken med DAO365 fredag inden kl. 07:00 i samme uge.

Engangskøb eller abonnement?

Du kan med fordel afprøve et engangskøb, inden du opretter dig som abonnent.

Er det ikke for godt til at være sandt med de priser?

Jo, det kan det meget vel være.

Men vi tilstræber at drive forretningen Cheeseweek her, som en osteklub der dækker vores udgifter til dette. Og vi har vores fysiske forretninger, som er med til at gøre dette muligt.

Hvordan opsiges et abonnement?

Du kan opsige dit abonnement ved at kontakte os via vores kontaktformular.

Er skæreoste en del af ostepakkerne?

Nej, vi har ikke skæreost eller skiveost mv. i ostepakkerne, men hovedsageligt specialoste etc.

Hvis du ønsker en speciel-ordre med skæreost el. lignende skal du kontakte kundeservice for at se om det kan lade sig gøre.

Skal man et bestemt antal oste hver gang, eller kan man nøjes med 1 stk. ost?

Man skal minimum købe 4 oste og max 8 per placeret kasse-køb. Ønsker man mere end 8 oste, kan man foretage køb af en ekstra kasse.

Du kan kontakte os hvis du ønsker en speciel-ordre med oste, der vejer mere end 200 g pr. stk. Men vores oste er som udgangspunkt altid på cirka 200 g. 

Hvordan leveres ostepakken?

Vi leverer med DAO365 der garanterer levering til nærmeste hoveddør, som adgangsforholdene tillader inden kl.7:00 fredag morgen, så pakken kan tages ind på køl eller i osteklokken, inden man tager på arbejde eller hjemmefra. Bor du i en opgang, hvor hoveddøren er aflåst, bedes du kontakte Kundesupport. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du ligeledes kontakte Kundesupport. 

Altid gratis levering!

Ingen gider betale for levering, så vi har indregnet leveringsomkostningerne i vores kostpris, således behøver du kun koncentrere dig om at finde de udsøgte oste og glæde dig til de kommer.

Kan vægten på osten variere?

Ja! Vores oste er ikke maskinskåret, men håndskåret. Dvs. vægten kan variere en smule +/- Men vi tilstræber naturligvis altid at ramme nøjagtigt.

Kundesupport

Vores kundesupport kan kontaktes direkte på telefon 40 33 63 83 mellem kl. 12:00 & 14:00 på alle hverdage eller via mail på cheeseweek@klingenbergost.dk

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK