Ost på abonnement i #cheeseweek

Vi håndplukker månedens oste, så du kan opdage et væld af nye smage og lade dig inspirere

Læs mere

Ost på abonnement hver 4. uge

1. Alle pakker indeholder

 • 4, 6 eller 8 oste á ca. 200 g stk. samlet ca. 800, 1.200 eller 1.600 gram.

 • Lidt godt oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Beskrivelse og historie på hver ost, som du også altid kan finde på hjemmesiden.

 • Hvert kvartal belønner vi de faste abonnenter med en ekstra delikatesse fra Klingenberg.

2. Det er nemt fordi

 • Du altid kan sætte dit abonnement på ferie, eller nemt flytte levering til eksempelvis sommerhuset.

 • Levering er altid inkluderet i prisen.

 • Levering er hver fredag inden kl. 7:00 om morgenen til nærmeste hoveddør ved placering af ordre inden tirsdag kl. 23:59. Gælder både enkelt-køb og abonnement. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du kontakte Kundesupport.

 • Ostene leveres i flot æske, der nemt kan bruges som gaveæske.

3. Vælg din pakkestørrelse

Hver måned sammensætter vi udsøgte oste-kombinationer i pakkerne lille, mellem og stor, der passer til sæsonen og er med udgangspunkt i både inden- og udenlandske oste. Vi introducerer dig til spændende oste hver måned og samarbejder direkte med mejerier om sammensætningen af oste-kasserne.

Køb

Nye oste hver 4. ugeUdvalgte oste for | December

Lille

4 oste

349 DKK pr/md

Perfekt til at starte med og for dig som elsker ost.

1. Juleosten fra Thise Mejeri

Efter saltning og coating fragtes osten til en katedral dybt under jordens overflade. Her bliver de passet og plejet i en 10-11 mdr. hvorefter de er klar til at komme på julebordene. Den smager vidunderligt og julefreden kan sænke sig når den kommer på bordet sammen med et godt glas portvin.

2. Morbier

Morbier en af Frankrigs højdespringere. Den er ikke kun kendt for sin smag, men også for sit udsende med aske-striben i midten af osten. På dansk kaldes den også Aften/morgen-ost, hvilket henviser til dens historie. Morbier er fremstillet på råmælk, smagen er fyldigt, men mild. Morbier mod tog AOC mærket (AOP) den 22-12-2000. Prøv at rive den over varm kartoffelmos - Mums, det er godt...

3. Gammel Knas - Arla Unika

Gammel knas er resultatet af Unikas ønske om en nyfortolkning af den ellers så folkekære havarti. Navnet Gammel Knas hentyder ikke til ostens smag, men til den lange modningsperiode på 24 mdr. Gammel Knas har en meget fin balance mellem det søde, det fede og det syrlige. Konsistensen er blød og fed og smelter i munden, og de knasende proteinkrystaller gør den unik.

4. Comté 10 mdr.

Comté er en fantastisk ost med pikant, sødme, nærmest nøddeagtig smag. Den lysegule, faste ostemasse er flot og indbydende. Comté er velegnet som snack til en god Ale øl her i den mørke tid, eller på ostebordet, i fondue eller til gratinering. Comté der er AOC stemplet har sin oprindelse i Jurabjergene med en historie der går mere end 1000 år tilbage.

 • 1 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden.

Mellem

6 oste

449 DKK pr/md

Perfekt til oste-entusiasten.

Indeholder alt fra Lille, og:

5. Rotterdam Gedeost m. krystaller

Denne faste-gedeost er en let smuldrende goudalignende ost. Den modnes traditionelt 18 mdr. Under modningen dannes de små saltkrystaller. Vi har nøje udvalgt den hos ét af de mejerier vi samarbejder med i Holland og den er helt fantastisk at rive over pasta, varme pommes fritter eller en lasagne.

6. Rød Løber - Arla Unika

Rød Løber er en rødkitost, som fremstilles på Gjesing Mejeri. Osten er en videreudvikling af Stor Rød Løber. Den laves i mindre forme end Stor Rød Løber og den har derfor en anderledes modning på grund af et ændret forhold mellem det indre og det ydre. Osten dufter af stald og honning og har en mild, harmonisk smag. Osten har et rødligt ydre fra rødkitten og et silkeblødt cremede indre.

Inkl. alle oste fra Lille pakken

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).
 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

Stor

8 oste

529 DKK pr/md

Perfekt til familien som elsker ost.

Indeholder alt fra Lille + Mellem, og:

7. Tysk økologisk Kasérebellen m. Chili

Det var fire landmænd der startede Käserebellen op i 1860. De blev enige om at forarbejde deres mælk selv og casere den i kælderen i "Gasthaus Bären (i dag: "Alpenblick") i Sulzberg. Smager fantastisk.

8. Vintage Cheddar

En stærk cheddar lagret i over 15 måneder og har en tekstur der henvender sig til de hardcore cheddar-fans. Den er balanceret med en smule cremethed og stærke noter, der giver den helt rigtige hybrid mellem styrke og cremet blød tekstur. Den går rigtig godt med bacon i burgeren og til morgenbordet når der skal brunch på i weekenderne.

Inkl. alle oste fra Lille og Mellem pakkerne.

 • 2 glas oste-tilbehør (marmelade, figen el. lignende).

 • Historien bag hver ost er tilgængelig her på hjemmesiden

FAQ

Hvordan kan jeg pause min abonnementskasse, ændre leveringsadresse eller opsige et abonnement?

Det kan du ved at gå i kontaktformularen på hjemmesiden. Sende en mail, eller ringe til kundesupport.

Hvornår får jeg min næste oste-pakke?

Ved placering af ordre inden tirsdag kl.23:59, leveres pakken med DAO365 fredag inden kl. 07:00 i samme uge.

Engangskøb eller abonnement?

Du kan med fordel afprøve et engangskøb, inden du opretter dig som abonnent.

Er det ikke for godt til at være sandt med de priser?

Jo, det kan det meget vel være.

Men vi tilstræber at drive forretningen Cheeseweek her, som en osteklub der dækker vores udgifter til dette. Og vi har vores fysiske forretninger, som er med til at gøre dette muligt.

Hvordan opsiges et abonnement?

Du kan opsige dit abonnement ved at kontakte os via vores kontaktformular.

Er skæreoste en del af ostepakkerne?

Nej, vi har ikke skæreost eller skiveost mv. i ostepakkerne, men hovedsageligt specialoste etc.

Hvis du ønsker en speciel-ordre med skæreost el. lignende skal du kontakte kundeservice for at se om det kan lade sig gøre.

Skal man et bestemt antal oste hver gang, eller kan man nøjes med 1 stk. ost?

Man skal minimum købe 4 oste og max 8 per placeret kasse-køb. Ønsker man mere end 8 oste, kan man foretage køb af en ekstra kasse.

Du kan kontakte os hvis du ønsker en speciel-ordre med oste, der vejer mere end 200 g pr. stk. Men vores oste er som udgangspunkt altid på cirka 200 g. 

Hvordan leveres ostepakken?

Vi leverer med DAO365 der garanterer levering til nærmeste hoveddør, som adgangsforholdene tillader inden kl.7:00 fredag morgen, så pakken kan tages ind på køl eller i osteklokken, inden man tager på arbejde eller hjemmefra. Bor du i en opgang, hvor hoveddøren er aflåst, bedes du kontakte Kundesupport. Hvis du har brug for levering et andet sted på din adresse, end ved nærmest hoveddør, bedes du ligeledes kontakte Kundesupport. 

Altid gratis levering!

Ingen gider betale for levering, så vi har indregnet leveringsomkostningerne i vores kostpris, således behøver du kun koncentrere dig om at finde de udsøgte oste og glæde dig til de kommer.

Kan vægten på osten variere?

Ja! Vores oste er ikke maskinskåret, men håndskåret. Dvs. vægten kan variere en smule +/- Men vi tilstræber naturligvis altid at ramme nøjagtigt.

Kundesupport

Vores kundesupport kan kontaktes direkte på telefon 71 99 60 99 mellem kl. 12:00 & 14:00 på alle hverdage eller via mail på cheeseweek@klingenbergost.dk

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK