Persondatapolitik

EU's persondataforordning (GDPR) og ePrivacy-direktivet

 

Vi passer godt på dine oplysninger og bruger dem med omtanke

Klingenberg lægger stor vægt på, at du er tryg ved at interagere med os digitalt på tværs af platforme og medier. Vi ønsker at være 100 procent ærlige og gennemsigtige om, hvordan vi med respekt for dit privatliv og i overensstemmelse med lovgivningen behandler de oplysninger, vi får, når du interagerer med os.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
 

Ejeroplysninger

Klingenberg.dk, og Cheeseweek håndteres af:

Klingenberg Ost & Delikatesser
Idrætsvej 6

5500 Middelfart.
Tlf.: 64147300
Mail: info@klingenbergost.dk  

 

Cookies på klingenbergost.dk

En cookie er en datafil, som vores website gemmer på din computer for at kunne genkende din computer, når du besøger siden igen. Cookie-filen er passiv og kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer på din computer.

Klingenbergs website er lavet i Magento og vores kundesupport modul er lavet i Smartsupp disse bruges til at bestemme dit sidste besøg. Denne cookie indeholder information om datoen for dit sidste besøg til klingenbergost.dk. Disse indeholder et unikt ID, som gives til brugeren, når klingenbergost.dk besøges. Klingenberg. CookieRule bruges til at huske din accept, når du har accepteret vores cookie-meddelelse i toppen.

Disse cookies bruges til statistik og gemmes i 1 år fra dit sidste besøg, hvorefter det slettes.

Cookies fra 3. part

Websitet har følgende cookies/integrationer fra tredjepart:

  • Google Analytics

  • Smartsupp

  • Magento

  • Reepay

  • Facebook

  • YouTube

  • Instagram

 

Alle 3. parter har forpligtet sig til udelukkende at opbevare og behandle persondata på Klingenbergs vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
 

Formål og brug

Cookie-oplysningerne bruges til statistik, så vi kan forbedre indholdet på websitet, måle trafik, huske indstillinger og øge kvalitet, relevans og værdi af den kommunikation, vi har med dig via annoncering og e-mail.

Vi ønsker løbende at tilpasse og forbedre indholdet på vores website og i vores markedsføring, så vi forbliver så relevante som overhovedet muligt for de rigtige mennesker. Hellere have en relevant samtale med de rette end at råbe og irritere en masse mennesker, som ikke har interesse i det.
 

Hvordan afgiver du oplysninger om dig selv og din online færden?

 

  1. Når du tilmelder dig et af vores events eller skriver dig op til vores nyhedsbrev via en af vores formularer på websitet eller via fx Facebook Lead Ads.
     

  2. Når du besøger Klingenbergost.dk, indsamles der anonymiserede oplysninger om dig via 1. og 3. parts cookies. 
     

  3. Når du interagerer med vores annoncer på Facebook, LinkedIn og Google.

 

Hvilke oplysninger indsamles?

Der er typisk tale om følgende oplysninger:

  • Et unikt, anonymt ID

  • Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller smartphone

  • Din IP-adresse og geografiske placering (kun på by- og landeniveau)

  • Oplysninger om hvilke sider og elementer, du klikker på og udfylder.

  • Køn og aldersgruppe, så vidt du har angivet det på Facebook, eller det er kendt af Google.

Har du selv aktivt tilmeldt dig et event eller selv indtaster oplysninger i en af vores formularer, indsamles: Navn, mailadresse, virksomhed, titel og i enkelte formularer også telefonnummer.

Se mere om deltagelse i Klingenbergs events under denne del.

 

Følsomme oplysninger:

Hvis du i forbindelse med en klagesag afgiver helbredsoplysninger eller andre følsomme oplysninger, behandles de oplysninger som er nødvendige for behandlingen af din sag.

Vi behandler kun følsomme oplysninger om dig, såfremt du har givet os dit udtrykkelige samtykke.

Klingenberg kan endvidere under forudsætning af dit udtrykkelige samtykke, behandle helbredsoplysninger (eksempelvis oplysninger om allergi) om dig i forbindelse med bestillinger.
 

Hvor længe og hvordan opbevares dine persondata?

 

Oplysninger opbevares i den periode, det er tilladt i henhold til lovgivningen. Cookies har automatisk kun en vis levetid. Hver gang du besøger en side, lægges eller fornys cookien dog automatisk.

Som dataansvarlige forpligter vi os til at overholde databeskyttelsesforordningens (Europaparlamentets og -rådets forordning 2016/679 af 27. april 2016) artikel 32 til 36 under hensyntagen til databehandlingens karakter og de tilgængelige oplysninger. 

I korte træk betyder det, at Klingenberg forpligter sig til at gennemføre passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et højt sikkerhedsniveau omkring data samt i tilfælde af brud på persondatasikkerheden at anmelde det hurtigst muligt til Datatilsynet samt underrette den/de registrerede om sikkerhedsbruddet.


Hvordan sletter eller blokerer du cookies?

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies eller blokere dem.

Se vejledning til begge dele.

Husk, at hvis du bruger flere forskellige browsers, skal du slette cookies i alle sammen.

Følgende cookies bruges på klingenbergost.dk

[Nødvendig / Funktionelle / Statistik / Marketing / Uklassificeret]

NAVN

UDBYDER

FORMÅL

UDLØB

cookienavn

domæne.dk

Beskrivelse af cookiens formål

Udløb efter Session eller x tid.

 

Almindelige webshop cookies

 

NAVN

YDBYDER

FORMÅL

CART

[WEBSITE]

The association with your shopping cart.

CATEGORY_INFO

[WEBSITE]

Stores the category info on the page, that allows to display pages more quickly.

CURRENCY

[WEBSITE]

Your preferred currency

CUSTOMER

[WEBSITE]

An encrypted version of your customer id with the store.

CUSTOMER_AUTH

[WEBSITE]

An indicator if you are currently logged into the store.

CUSTOMER_INFO

[WEBSITE]

An encrypted version of the customer group you belong to.

CUSTOMER_SEGMENT_IDS

[WEBSITE]

Stores the Customer Segment ID

EXTERNAL_NO_CACHE

[WEBSITE]

A flag, which indicates whether caching is disabled or not.

FRONTEND

[WEBSITE]

You sesssion ID on the server.

GUEST-VIEW

[WEBSITE]

Allows guests to edit their orders.

LAST_CATEGORY

[WEBSITE]

The last category you visited.

LAST_PRODUCT

[WEBSITE]

The most recent product you have viewed.

NEWMESSAGE

[WEBSITE]

Indicates whether a new message has been received.

NO_CACHE

[WEBSITE]

Indicates whether it is allowed to use cache.

STORE

[WEBSITE]

The store view or language you have selected.

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

[WEBSITE]

Indicates whether a customer allowed to use cookies.

VIEWED_PRODUCT_IDS

[WEBSITE]

The products that you have recently viewed.

1P_JAR

.google.dk

Google advertising cookie used for user tracking and ad targeting purposes

CONSENT

.google.dk

IDE

.doubleclick.net

En af vores vigtigste annonceringscookies på websites uden for Google kaldes "IDE" og gemmes i browsere under domænet doubleclick.net.

NID

.google.com

NID-cookien indeholder et unikt id, som Google bruger til at huske dine præferencer og andre oplysninger, såsom dit foretrukne sprog (f.eks. engelsk), antallet af søgeresultater, der skal vises pr. side (f.eks. 10 eller 20), og om du vil aktivere Googles filter til Beskyttet søgning.

NID

.google.dk

NID-cookien indeholder et unikt id, som Google bruger til at huske dine præferencer og andre oplysninger, såsom dit foretrukne sprog (f.eks. engelsk), antallet af søgeresultater, der skal vises pr. side (f.eks. 10 eller 20), og om du vil aktivere Googles filter til Beskyttet søgning.

cookie-note

[WEBSITE]

Bruges til at styre om cookie accept box skal vises

cookie-note-visible

[WEBSITE]

Bruges til at styre om cookie accept box er accepteret

_ga

[WEBSITE]

Used to distinguish users.

_gac_

[WEBSITE]

Contains campaign related information for the user. If you have linked your Google Analytics and AdWords accounts, AdWords website conversion tags will read this cookie unless you opt-out.

_gid

[WEBSITE]

Used to distinguish users.

_gat

[WEBSITE]

Used to throttle request rate.

_hjIncludedInSample

[WEBSITE]

Hotjar cookie. This session cookie is set to let Hotjar know whether that visitor is included in the sample which is used to generate funnels.

 

Hvem kan vi dele dine oplysninger med

Vi kan dele oplysninger om dig med:

Vores leverandører.

Vores partnere og internt i koncernen.

Analyse- og segmenteringsplatforme, såsom Google Analytics, Facebook Buiness Manager eller Google Adwords.

Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov.

Advarselsregistre der identificerer risikable transaktioner med det formål, at bekæmpe (organiseret) onlinesvindel.

Såfremt vi deler oplysninger om dig med tredjeparter i markedsføringsøjemed, deler vi alene de almindelige oplysninger, du selv har indtastet på din profil på klingenbergost.dk

Særligt for deltagere i Klingenberg events

 

Når du tilmelder dig et af Klingenbergs events, accepterer du samtidig at modtage vores nyhedsbrev. Det kan du naturligvis altid framelde dig igen efterfølgende.

Billeder og video

Som eventarrangør skal vi håndtere persondata og herunder billeder og video fra vores events i overensstemmelse med GDPR.

Når du tilmelder dig et event arrangeret af Klingenberg, giver du som deltager automatisk tilladelse til, at vi må bruge billeder og video optaget til vores events.

Klingenberg gemmer og benytter udelukkende harmløse stemningsbilleder fra events. Kriterierne for at bruge et billede fra vores events er, at personerne på billedet/videoen under normale omstændigheder ikke vil føle sig udstillede, krænkede eller udnyttede.

Hvis en deltager ønsker at få et offentliggjort billede eller videosekvens fjernet, kan vedkommende kontakte Klingenberg.


Indsigt i dine personlige oplysninger

Du har til enhver tid ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig, hvordan vi behandler dem og bede om at få dem tilrettet, begrænset eller slettet.

Henvendelse omkring persondata kan ske til info@klingenbergost.dk



Hvilke sikkerhedsforanstaltninger har vi truffet

Hos Klingenberg gør vi vores bedste for, at passe godt på dine personoplysninger.

Vi sikre dine personoplysninger gennem såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, med henblik på at beskytte dine oplysninger mod uvedkommendes adgang, manipulation, destruktion/sletning eller tab af oplysninger.






Hvilke rettigheder har du

Som kunde hos Klingenbergost.dk har du som registreret ret til at udøve følgende rettigheder:

  • Besigtigelse og berigtigelse på Klingenbergost.dk

  • Sletning

  • Dataportabilitet, dvs. at du efter anmodning kan få udleveret de oplysninger du selv har afgivet til Klingenbergost.dk i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format

  • Mulighed for at trække dit samtykke tilbage

 

Udøvelsen af dine rettigheder kan være underlagt betingelser og begrænsninger, og vil høj grad afhænge af den konkrete behandlingssituation.

Som kunde hos Klingenbergost.dk har du til enhver tid ret til, at besigtige og berigtige dine oplysninger ligesom du har mulighed for, at trække samtykket til behandlingen af personoplysninger tilbage. Du kan til enhver tid anmode om, at få dine personoplysninger hos Klingenbergost.dk slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende;

  • Du trækker dit samtykke tilbage (såfremt dit samtykke dannede grundlag for behandlingen),

  • Ikke ønsker at modtage direkte markedsføring,

  • Oplysningerne viser sig at være urigtige, eller

  • Ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet, eller såfremt

  • Oplysningerne bliver behandlet ulovligt.

 

Hvis du mener at Klingenbergost.dk behandler dine personoplysninger ulovligt, har du mulighed for, at indgive en klage til det danske Datatilsyn.

 

Cookie information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.

OK